Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2010, 17:07:16
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Majoritatea celor cu care am discutat acest aspect, asa mi-au zis . In Bucuresti lucrurile sunt mai echilibrate, dar in oraselele mai mici ale tarii si la sate, Ion inca face legea in casa dupa ce se aduna de la carciuma.
Foarte trist..insa pe undeva e si vina femeilor/mamelor in mentinerea acestei mentalitati. Cred si stiu mame care isi educa baietii fara sa puna mana pe nimic, hraniti bine de tot...in asteptarea schimbului 2, viitoarea sotie.

Oricum ar fi, exista totusi si barbati care nici nu cunosc aceasta mentalitate...si au existat dintotdeauna!
Reply With Quote
Vechi 04.02.2010, 17:36:25
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Foarte trist..insa pe undeva e si vina femeilor/mamelor in mentinerea acestei mentalitati. Cred si stiu mame care isi educa baietii fara sa puna mana pe nimic, hraniti bine de tot...in asteptarea schimbului 2, viitoarea sotie.

Oricum ar fi, exista totusi si barbati care nici nu cunosc aceasta mentalitate...si au existat dintotdeauna!
Parerea mea este ca greseala este si a femeii sa accepte acest gen de compromisuri, pentru ca in acest fel se perpetueaza aceste tipare de gandire si copii ce sa invete? sa-i copieze pe parinti, nu? in majoritatea cazurilor asa se intampla, daca copilul respectiv nu are suficienta motivatie sa-si ia alt model in viata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi freehugs Generalitati 5 28.02.2012 20:01:13
Calculatorul un rau necesar? adorcrysti Generalitati 13 26.01.2009 20:47:37
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire Andrei_sunt Stiri, actualitati, anunturi 14 18.01.2007 15:34:04