![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parerea mea este ca nimeni nu este scutit de suferinta. Si nu este de dorit sa evitam suferinta. Si oricat de ingamfata ti-as parea.. eu iti vorbesc din experienta personala, nu din carti si auzite. si in familia mea s-a discutat despre divort.. si daca mai sunt inca maritata este doar din cauza ca am avut bucuria sa cunosc crestini care mi-au spus "poarta-ti crucea" la momentul potrivit. Eu nu pot spune azi altceva decat acelasi lucru: fiecare este dator sa-si poarte crucea, care o fi ea. Sa spun altceva ar fi o tradare, o lepadare de Hristos. Si dupa ce incercarea trece.. o sa vezi: crucea nu este grea. Ci noi suntem nevolnici! (ca nu traim nici pentru mancare, bautura, iubire romantica sau afirmarea sinelui!) Nu promovez violenta in familie.. deloc! Dar fiecare trebuie sa-si vada in primul rand propriile pacate! Romania este campioana la avorturi, de ex. Cunosc si eu o femeie care sufera in tacere.. poate ca suferinta i-a fost data spre binele ei: sa-si marturiseasca avorturile. Deocamdata sta departe de biserica si nu are liniste. Nu sunt eu in masura sa judec astfel de lucruri. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi | freehugs | Generalitati | 5 | 28.02.2012 20:01:13 |
Calculatorul un rau necesar? | adorcrysti | Generalitati | 13 | 26.01.2009 20:47:37 |
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire | Andrei_sunt | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 18.01.2007 15:34:04 |
|