![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Danyel are dreptate, nu am de ce sa il contrazic.
|
|||
|
|||
![]()
Deci aia nu erau crestini adevarati. Da' ce religie aveau ?
|
|
|||
|
|||
![]()
crestinul adevarat se cunoaste dupa faptele si gandurile lui.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este ca si cum spui ca o mama si un tata si-au abuzat copiii,iar prin deductie logica,toti parintii sunt abuzatori. Dar,faptul ca au fost abuzatori,ii decade din statutul de parinti,am dreptate?Deci,facand o analogie,cred ca iti poti da singur raspunsuri fara a mai cauta senzationalul gen stirile de la ora 5!
|
||||
|
||||
![]()
A fi crestin e o intamplare intamplatatoare pentru foarte multi, printre care si acesti nenorociti care au indraznit sa faca o astfel de mirsavie.
Poti sa-i scoti din functie, dar asta nu inseamna ca ai scos si pacatul din ei. Mie nu-mi e de ei, (dupa mine merita inchisoare pe viata), ci de bietii copii mutilati sufleteste, caci e probabil ca unii dintre ei sa nu mai creada in Dumnezeu si dupa o astfel de experienta. Fac un apel la rugaciune pentru ei! Sa ne rugam ca sa nu se indeparteze de Hristos aceste suflete nevinovate! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu doarme sa stiti. Si cred ca iadul o sa ii primeasca cu lauri pe repsectivi agresori. Doamne fereste sa cazi pe mainile diavolului si sa nu te ajute Dumnezeu ca atunci vezi rau absolut ce inseamna.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa te lamuresc pe tine si sa-i scandalizez pe altii, sunt convinsa ca exista si psihopatei in haine ortodoxe, chiar daca nu i-am cunoscut inca :)
Nu stiu ce e ala crestin adevarat, dar respectatul celor 10 porunci - pe care evident, oamenii aia nu le-au respectat - si credinta in Iisus Christos, fiul Tatalui, cred ca e un bun inceput.
|
||||
|
||||
![]()
Psihopați,bestii cu figuri de oameni !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In cautarea unor persoane disparute... | daniel | Preotul | 7 | 20.12.2013 12:07:40 |
Căutăm persoane cor bisericesc | Joulie | Craciunul - Nasterea Domnului | 0 | 01.12.2011 16:05:26 |
Rugaciune gasire persoane disparute !? | daniel | Rugaciuni | 1 | 29.08.2011 07:42:05 |
Rugaciune pentru alte persoane | catalin2 | Rugaciuni | 1 | 08.05.2011 21:16:39 |
|