![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
cine sa protesteze la noi? pupincuristii sau fripturistii?
|
|
|||
|
|||
![]()
Poporul simplu.
Pacea e mai buna ca toate.Duhul Sfant s-a aratat in chip de porumbel la aratarea Preasfintei Treimi cand Dumnezeu Iisus Hristos s-a botezat in Iordan. De acolo si s-a luat porumbelul ca simbol al pacii. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta ma intrebam si io...
|
|||
|
|||
![]()
Macar asa vom avea niste forte militare serioase în tara, de la care poate învata si armata româna, armata care daca ar fi un atac extern nu ar putea face decât sa ofere tara atacatorului.
|
|||
|
|||
![]()
Cine sa atace?
Pe unguri sau pe bulgari si sirbi ii batem in orice clipa, nu este nevoie de pregatire, ..iar despre rusi si iranieni nu poate fi vorba deoarece daca incepe ceva fii sigur ca nu numai Romania va fi tinta. Prezenta armatelor serioase nu face altceva decit sa atraga terorism si acte demente in tara...asa cum vedem in tarile ...-kistane |
|
||||
|
||||
![]()
Totusi, exagerezi.
|
|||
|
|||
![]()
Bucurati-va ca aveti rachete, shi nu dominatie rusesca...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e. Rusii degeaba sunt ortodocsi ca s-au comportat si se comporta ca niste cotropitori. E ceva malefic cu neamul asta, nu au simtul dreptatii.
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca s-a incalcat un tratat international prin amplasarea acestui scut aci:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...rican-stat.htm Dl Melescanu spune ca scutul ca avea si o componenta navala (caz in care s-ar incalca un tratat) unii de prin SUA spun ca nu va avea. Cand aud chestii gen "suntem o mana de latini...si vor sa ne anihileze" imi este rusine. Noi nu suntem latini,suntem daci. Este adevarat ca posedatii de draci romani din Imperiul Satanei adica imperiul roman au venit la daci dar daci nu s-au amestecat cu acestia. Au preluat limba romana dar partial nu total. Daca vedeti ca uneori românii sunt atrasi spre mandrie sau spre clevetire sau spre betie sau spre preacurvie si curvie aceasta e mostenirea genetica latina pe care unii o poarta in sange. Insa sangele de dac altoit cu sangele lui Dumnezeu Iisus Hristos e mai tare ca aceasta mostenire draceasca latina din noi. Last edited by mihailt; 07.02.2010 at 21:57:12. |
|
|||
|
|||
![]()
pozitia pe care o avem ne obliga sa facem parte dintr-o tabara. ori cu Nato ori cu Rusia. nu stiu ce parere aveti voi, dar cei 45 de ani in care am fost sub influenta ruseasca nu au fost deloc incantatori.
prefer de o mie de ori o alianta cu NATO si americanii cu toate defectele lor (au si ei crimele lor - Hiroshima, Irak, Nicaragua, Kosovo etc) decat o noua dominatie ruseasca. scutul anti-racheta nu este nici impotriva Iranului (sa fim seriosi, nu o sa atace iranienii Europa) si nici impotriva Rusiei (e chiar absurd sa crezi ca rusii ar incerca in viitorul apropiat un atac in Europa) scutul are un rol declarativ, un mod de a proclama suprematia NATO (cu precadere a americanilor) in regiune, un fel de delimitare a sferelor de influenta. Rusii au demonstrat clar ca Georgia si chiar Ucraina sunt in zona lor. Americanii raspund cu alte intepaturi. E ca un joc de intimidare intre doi giganti. Nu exista "aia bunii" si "aia raii". Exista insa raul cel mai mic, pe care eu il consider a fi SUA.
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti? | Rodica50 | Generalitati | 49 | 02.08.2013 17:24:38 |
Cam ce parere aveti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 8 | 12.06.2012 03:44:36 |
Ce parere aveti? | CM Punk | Generalitati | 24 | 10.09.2011 22:23:41 |
Ce parere aveti? | AlinNNN | Generalitati | 1 | 30.01.2010 19:48:13 |
Ce parere aveti? | Floar3 | Generalitati | 11 | 20.01.2010 18:08:47 |
|