![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu a batjocorit duhovnicii, l-a ironizat pe cel care a pus aceste intrebari.
"Ortodoxia nu convinge, ea seduce.." Last edited by Imogene; 05.02.2010 at 22:40:04. |
|
||||
|
||||
![]()
si cu asta intregul "bagaj" ca sa zic asa... e tare trist ce se intampla dar asta este ordinea fireasca a lucrurilor. intai incerci prin argumente. vezi ca nu tin, dupa aceea te ascunzi sub concluzii de genul "e o exagerare", "e traditionalist", "nu e iubire". si cand nici alea nu tin, baga tata cu batjocura, macar sa ne mai distram.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa-i faci? Asta a fost modul lui de-a arata ce ridicol e sa pui asemenea intrebari despre doi mari duhovnici. Ce subiect de barfa! Si trebuie sa recunosc ca si eu am ras cand l-am citit si sustin in continuare ca textul e bine scris.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce sa-i faci, soro, eu sunt un nene pacatos care isi pune parfumuri si miresme lumesti in gura cand vorbeste. Nu tin insa sa-mi pun praf de creta si sa vorbesc scartzait si fad ca sa mi se vada smerenia. N-a povatuit Hristos pe nimeni chestii d-astea. Si da, e trist ca in numele dreptei credinte ajungem sa facem procese de intentie daca x a stranutat pe umarul unui catolic iaste ecumenism sau nu. Si eu fac misto de prostiile astea unde apuc ca asa mi-e soiul. Si scuza-ma, n-am de gand sa ma schimb ca-ti dai ochii peste cap spunand ce trist e ce vorbesc, ca pentru mine e vesel fata de ce tristete imi produc fonfaielile "dreptmaritoare" ALE UNOR OAMENI CARE DESFAC DE ORTODOXIE CU ZECILE SI UNEORI CU ZECILE DE MILIOANE SI N-AU ADUS LA ORTODOXIE PE NIMENI DUPA CUM VORBESC. E ceva ce n-ai inteles?
|
|
|||
|
|||
![]()
sincer, cred ca gura asta "bogata" ti se trage din tagma medicala din care provii. nu e cazul sa-ti aduci tot stresul aici pe forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sincer te sfatuiesc din nou, si pe tine si pe altii, sa masurati cat e de ortodox cineva cand ati intors la ortodoxie un suflet, de samanta. Sau poate ai facut-o deja si eu sunt un idiot care se afla in vorba. Atunci iarta-ma. Nu-s decat inca unul. Dar cu sau fara iertarea ta, povestea cu care a inceput discutia aici m-a facut sa fierb. Mai lipsea sa analizeze exact ce am zis: daca pisica unui monah se poate duce intr-o biserica papistasa fara sa devina "eretica". Am citit forumul si e plin de discutii din astea si dupa parerea mea ele dovedesc putinatate de suflet. La bilant, ortodoxia pare o biata barcutza scuturata de valurile ecumenismului. Prostii. Daca ne uitam in istorie cum arata un puseu de erezie in Bizant, ce vorbim noi aici sunt mai degraba ifose moderniste. Si cu asta, Dumnezeu sa ne ajute pe toti. Si sa nu fim martorii unui duh "dominican" de a analiza ortodoxia la microscop, ca nu se face asa ceva.
Last edited by inorog; 10.02.2010 at 06:13:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte adevarat ce trateaza inorog, pacat ca cei vizati se simt dar nu cum trebuie in sensul sa mai bage nasul in pamant si sa-si mai vada de pacatele lor care fara doar si poate destule sunt, decat sa se ocupe de vrednicia altora sau soarta Bisericii Lui Dumnezeu.
Ca Dumnezeu dupa ei ar fi fara doar si poate neputincios in purtarea de grija, fara ale lor cuvioase sfortzari, pe la colturi de blocuri, forumuri si televiziuni de scandal. Sunt neshte afirmatii muncitoresti-mobilizatoare facutepoate cu buna intentie (de unii, altii mai putin) de genul: "ortodoxia se sprijina pe umerii vostri". Dar nu's cum de s-au simtit responsabili de soarta ortodoxiei taman aia cu umerii mai subrezi si mai strambi, care or zis ca daca dau coate in gura la altii mare serviciu fac lui Dumnezeu. Last edited by AlinB; 10.02.2010 at 10:15:03. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Parintele Iustin Parvu | ClauCioc1969 | Intrebari utilizatori | 2 | 10.02.2010 14:10:10 |
Parintele Proclu mai primeste ? | dorin75 | Generalitati | 3 | 21.08.2009 10:23:16 |
De la Parintele PROCLU | andmih | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 12.11.2008 21:32:11 |
De la Parintele PROCLU | andmih | Generalitati | 0 | 12.11.2008 12:58:12 |
|