Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2010, 14:49:55
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Cand zice lui Marta,sora lui Lazar,'Eu sunt invierea si viata' El arata ca este insusi viaata fiecarui om,bun sau rau.Nici Marta nu a crezut in El,nici Lazar caci murise. Ci El da viata cui vrea,si in primul rand celor ce cred in El. El e viata noastra spirituala,el este si viata noastra bilogica. El e Cel 'care lumineaza pe orice om care vine in lume'
El e 'implinirea a toate' .
Cine crede in El va avea totul:adevar si viata,si va gasi pe Dumnezeu.
Cine nu crede in El va cauta si va rataci pentru totdeauna ,caci e in afara singurului Adevar.
Eu indraznesc sa cred ca oricine crede in El,chiar protestant fiind,crede in Adevar.
Poate nu il urmeaza integral.Dar credinta in El este unica,caci Hritos a fost unul singur,care a zis "Eu sunt"
si eu cred la fel, Iustin. :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2010, 14:52:56
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Credeti fals.Degeaba credeti in Hristos daca il schimbati cu un alt hristos si ii schimbati invataturile , de aceia cred ca aceste trei religii majoritare sau mari : iudaismul , islamul si budismul au invataturi de vietuire mai bune si mai adevarate decat cele ale sectelor si a hristosilor falsi si mincinosi.Nimic nu mi se pare mai urit si spurcat decat pervertirea lui Hristos si a invataturilor sale.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
adevarul, calea, viata

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ioan 21:19-24 Savonarola Din Noul Testament 7 22.09.2011 22:27:27
Ioan 21 Ioana-Andreea Din Noul Testament 5 25.07.2010 14:10:15
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
1 Ioan 5, 7 Florin-Ionut Din Noul Testament 1 19.03.2009 16:54:04