![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Liviu
Si concluzia e ca nu se mantuieste nici unul? Un exemplu de om care se va mantui,vine din samaria,nu din Israel.Este bunul samaritean.Cati ca el nu vor fi oare pe aiurea...? |
|
||||
|
||||
![]()
Câtă dreptate ai ! Câti or m-ai fi , pribegind fără ca noi să nu știm și poate sunt mult mai vrednici ca noi . Dumnezeu știe . . . ! Să nu uităm totuși vorbele Mântuitorului :"Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea drgoste unii față de alții". Simplu , fără prea multă filozofie și vorbe întortochiate !
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista mantuire fara Hristos.Orice mantuire vine prin Hristos, chiar si a necrestinului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Indiscutabil! Am auzit spunându-se că Iacov și Pavel se contrazic în învățăturile lor referitoare la mântuire, dar ei nu se contrazic , abordând același subiect din perspective diferite. Pavel se concentrează pe mântuire numai prin credință, în timp ce Iacov accentuează că o credință autentică în Hristos are ca firesc, ca să spun așa,facerea de fapte bune.
|
||||
|
||||
![]()
Tot mai multi oameni spun cu un ton de deznadejde ca e foarte greu sa te mantuiesti in zilele noastre tulburi,pentru ca sunt prea multe ispite,s-a racit dragostea de semeni,s-a inmultit faradelegile.Duhovnicul meu spune ca multi vom pierde mantuirea pentru neiertatrea aproapelui.
Este intr-adevar pentru a obtine matuirea ne trebuie staruinta , grija neintrerupta pentru salvarea sufletului nostru, caci de acest lucru depinde viitorul nostru cel vesnic si fericirea noastra cea fara de sfarsit. De aceea si Sfantul Ioan Gura de Aur recomanda: "Sa nu cerem deci bogatie, nici sa fugim de saracie, ci mai inainte de toate sa se ingrijeasca fiecare de sufletul sau si sa-l faca potrivit si fata de aceasta iconomie a vietii prezente si fata de calatoria din cele de aici" (Omilia 4). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi ? Nădăjduiește în Dumnezeu, că-L voi lăuda pe El; mântuirea feței mele este Dumnezeul meu". (Ps.42,6-7 ) dar să nu uităm că"Judeca-va lumea întru dreptate și popoarele întru adevărul Său"( Ps.95, 11 ) .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 22:21:40 |
Actualul Papa - Exista mantuire in afara BC! | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 44 | 19.06.2012 00:57:33 |
Exista mantuire pentru cei ce mor cu datorii? | bodo1222 | Generalitati | 24 | 17.02.2010 10:14:11 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire | Andrei_sunt | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 18.01.2007 15:34:04 |
|