Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2010, 16:07:51
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Windorin, nu vad rostul acestui topic.
Fieacare dintre noi este mai mult sau mai putin pacatos.
Desfranati sunt foarte multi, chiar daca nu li s-a pus aceasta eticheta.
Cu ce sunt ele mai de condamnat decat clientii lor? Nu ar exista desfranate daca barbatii nu ar fi desfranati.
Eu am avut in copilarie o vecina care a ajuns prostituata.. Ne jucam impreuna in ciclul primar. Am fost in casa ei o singura data si am fost socata de saracia lucie. Am si acum in fata ochilor patul ei: o saltea pusa pe jos. Alte lucruri le-am inteles mai tarziu: de ce era atat de slaba, aproape transparenta, de ce avea vanatai pe ea.. etc. Si ea nu a fost un caz extrem, probabil.
Cine sunt eu sa o judec pe ea? Si acum ma doare inima cand mi-o amintesc. A fost o victima de cand s-a nascut.

Noi trebuie sa avem in fata noastra propriile pacate, nu ale altora.
Nu am fost chemati sa punem etichete, sa judecam, sa acuzam. Ci sa iubim.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2010, 16:15:31
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Cu ce sunt ele mai de condamnat decat clientii lor? Nu ar exista desfranate daca barbatii nu ar fi desfranati.
Eu am avut in copilarie o vecina care a ajuns prostituata.. Ne jucam impreuna in ciclul primar. Am fost in casa ei o singura data si am fost socata de saracia lucie. Am si acum in fata ochilor patul ei: o saltea pusa pe jos. Alte lucruri le-am inteles mai tarziu: de ce era atat de slaba, aproape transparenta, de ce avea vanatai pe ea.. etc. Si ea nu a fost un caz extrem, probabil.
Cine sunt eu sa o judec pe ea? Si acum ma doare inima cand mi-o amintesc. A fost o victima de cand s-a nascut.
Asa le percep si eu.
Dar recunosc ca mi-ar displacea intens de tot o femeie care singura, de bunavoie si nesilita de nimeni s-a folosit de nuri ca sa-si satisfaca nevoia de atentie, de dragoste si de putere si s-ar mai si mandri cu asta pe deasupra :) Uite cum imi fac pacate numai gandindu-ma la asta si ascutindu-ma in sinea mea cand mi le imaginez, pffff.
Vechi 08.02.2010, 16:31:29
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Windorin, nu vad rostul acestui topic. Fieacare dintre noi este mai mult sau mai putin pacatos. Desfranati sunt foarte multi, chiar daca nu li s-a pus aceasta eticheta.
Noi trebuie sa avem in fata noastra propriile pacate, nu ale altora.
Nu am fost chemati sa punem etichete, sa judecam, sa acuzam. Ci sa iubim.
Ai dreptate, anna21. Daca nu ar fi barbati desfranati, nu ar fi nici femei desfranate.
Probabil era mai bun un titlu de genul: "V-ati casatori cu un desfranat/desfranata?"

Tocmai pacatele noastre ies in evidenta in acest topic.

Anume faptul ca, desi fiecare avem pacate mari, ne ferim de oamenii de langa noi pentru pacatele lor.

Am ramas surprins, dandu'mi seama ca pentru pacatele celui de langa mine, eu ma indepartez de el.
Si e dureros ca asta facem cam toti, dandu'ne seama sau nu.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 17:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 04:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05