![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru astfel de cazuri exista explicatii stiintifice ce tin de evolutie dar daca voi preferati misterul credintei asa e! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Ioan-Victor; 30.01.2010 at 00:39:13. |
|
|||
|
|||
![]()
"Pentru astfel de cazuri exista explicatii stiintifice ce tin de evolutie dar daca voi preferati misterul credintei asa e!"
Hahahahah. Asta a fost foarte tare. Spune-mi te rog, zeul tau "evolutie" explica orice? |
|
|||
|
|||
![]()
Evolutia nu se aplica la orice. Era la mintea cocosului. Totusi explica de cei ai dat tu replica asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu crezi ca vaccinul a existat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Zeul" meu explica zeul tau. Invers nu! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg prin intrebarea asta ca tu nu crezi nici in gripa si nici in vaccin...Atunci de ce te-ai vaccinat?
Da, cred ca vaccinul exista si ca nu are efecte benefice...Cred ca este o strategie a industriei farmaceutice pentru a-ti inrautati starea de sanatate si a te face sa consumi si mai multe produse de-ale lor... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 09.02.2010 at 13:53:49. |
|
||||
|
||||
![]()
....Andrusca, dar de ce a ajuns Tecuceanu sa fie pus pe aparat de ventilatie in primul rand? Fiindca plamanii ii erau distrusi. Iar plamanii nu ii erau distrusi de acea bacterie luata din spital, a ajuns la spital cu ei aproape nefunctionali, nu?
E ca si cum cineva are un accident de masina, ajunge la spital, dar moare cateva zile mai tarziu dintr-o complicatie. Spui ca nu din cauza accidentului a murit? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Plamanii nu sunt afectati numai de gripa porcina, asta se stie...se poate ajunge aici si din raceli banale netratate corespunzator, mai sunt atatea si atatea alte motive...dar cum sa se afirme ca el din acea cauza a murit, cand nici macar nu se stia nimic sigur, mie asta mi se pare cel mai ciudat!!! Acum de ce nu se specifica nimic de genul asta in dosar?...pentru ca o fi murit cine stie din ce cauze, dar cel mai sigur nu din cauza virusului... Asta e parerea mea, cand ceva nu se stie clar...trebuie sa astepti sa apara o concluzie, ceva sigur, si nicidecum sa fugi sa te vaccinezi din cauza unui zvon, asa ceva e hilar!!!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|