![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
E bună întrebarea din prima parte a postarii tale dar ar trebui să o aplici la cel puțin 100 de topicuri de pe forum. Așa că îți susțin demersul dacă o să-l duci până la capăt!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
De ce a murit acel om doar Dumnezeu stie.
Dumnezeu sa-l ierte!
|
|||
|
|||
![]()
Ideea este ca a facut o publicitate imensa vaccinarii..lucru care a facut ca vaccinul sa se vanda..iar rezerva cumparata cu multe milioane de euro..sa nu expire..cred ca a fost prima "vedeta"care a murit..aproape de momentul in care cuiva i-a venit ideea de a face astfel de publicitate vaccinului..Dumnezeu sa-l ierte..poate ca asa actioneaza acel ceva din umbra..si poate ca aceasta este legatura cu forumul..:)..unde-si baga aghiutza coada..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Egoismul, cauza tuturor rautatilor | EMANUELA | Generalitati | 14 | 14.12.2014 16:10:59 |
Interventia si terapia medicilor reprezinta a 3-a cauza a mortii in SUA | cocacoc | Generalitati | 4 | 20.08.2011 21:09:14 |
Despre unele cutremure -cauza lor | sunsray | Secte si culte | 4 | 22.04.2011 13:07:17 |
Dumnezeu nu este cauza raului | Paisie Aghioritul | Teologie si Stiinta | 2 | 05.03.2010 07:10:28 |
sa fie din cauza unor vraji | arifa | Vrajitoria | 5 | 16.09.2008 22:55:29 |
|