Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2010, 04:01:06
inorog
Guest

Implicit

Noah, iertat sa-mi fie daca am impins la ganduri necuvioase, dar textul citat de mine incrimina un duhovnic (primul pacat), pe baza de "am auzit" (al doilea pacat) pentru o asa-zisa intalnire cu un catolic (fara sa urmeze nici o precizare) - al treilea pacat. Nu va place ce-am scris, pai nu tin sa fiu popular. Da' constat ca va place sa luati in gura preoti cu topicurile la moda. Halal smerenie, Piscopeasco. Parol.
Urmand sa va zic ca in ortodoxia greceasca s-au luat saracii oameni la alergat cu batele prin stadionul Constantinopolului nu odata, ci de zeci de ori. Si ajunsesera oamenii mai cu scaun la cap sa faca "misto" (ma rog, cum s-o fi numit in greaca bizantina) de aia care "indreapta" pe aproapele... stramband toiege pe spatele lui. Si n-a murit ortodoxia. Si va zic io (dar nu de la Clucereasca, ci din constatari personale) ca nu moare nici acum nici pana la sfarsitul veacurilor.
Vorbind serios, l-au intrebat pe parintele Noica de Antihrist. Si a zis, da, fratilor, sigur, infricosator, spune cartea asa si asa, dar sa nu uitati si cum zice ca-l va ucide: "cu suflarea gurii sale". Adica (facu parintele din buze) asa, usor, pffff... Si a zambit. Si am inteles ca oricat sunt ispitele de mari, sa nu ne comportam ca si cum Dumnezeu e slab sau noi nu suntem destul de tari, ca nu e adevarata niciuna nici cealalta.
@mc2009: roaga-te de dragul umorului meu sa nu patesc cea mai mica ispita a Sf. Antonie, ca atata mi-a fost :)

Last edited by inorog; 10.02.2010 at 04:09:38.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Parintele Iustin Parvu ClauCioc1969 Intrebari utilizatori 2 10.02.2010 14:10:10
Parintele Proclu mai primeste ? dorin75 Generalitati 3 21.08.2009 10:23:16
De la Parintele PROCLU andmih Stiri, actualitati, anunturi 6 12.11.2008 21:32:11
De la Parintele PROCLU andmih Generalitati 0 12.11.2008 12:58:12