![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce are fumatul cu toate astea?Fumatul in primul rand e pacat pentru ca iti dauneaza sanatatii, de aia, nu de alt motiv.De altfel tot ce iti dauneaza si iti face rau, si te strica e pacat."Toate imi sunt ingaduite , insa nu toate imi sunt de folos" "Toate imi sunt ingaduite insa nu ma voi lasa biruit de nimic".Toate lucrurile cu masura cred ca sunt bune.Nu cred ca Dumnezeu daca ai avut o viata buna si ai fumat nu te va primi in Rai.Prin fumat tie iti faci rau ca iti strici sanatatea nu lui Dumnezeu.Fumatul nu influenteaza in nici un fel viata spirituala.Am auzit ca si unii calugari mai fumeaza.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fumatul este un pacat >>>Trupul tau este Templul Domnului ,tu faci rau Templului ! Tu alegi asta si nu iti impune nimeni .. Darurile catre Pruncul Iisus erau :>>> Tamaie ,Aur si Smirna ...in nici un caz Tutun Citeste cele 24 de vami ale vazduhului sa vezi ce te v-a intampina cand pleci de pe pamant! Iertare frati si surori daca gresesc Doamne miluieste
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Se poate tine "post partial?" | fallen | Postul | 175 | 07.04.2012 09:49:09 |
Despartirea dintre "Iuda" si "Israel" | sunsray | Din Vechiul Testament | 3 | 16.10.2011 22:20:29 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|