Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2010, 21:20:53
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Mda.. am vazut si eu "explicatia" ... pe youtube.Nici nu ma indoiesc ca iluzionismul are multe tehnici secrete, nu am zis ca nu, poate fi o iluzie, insa cam dificil de realizat.A zis cineva ca alti oameni in departare nu au schitat nimic.Un om s-a oprit si s-a uitat uimit si speriat in cadru din dreapta spre sfarsit.Si tanti aia care cica i-a fost "actrita" in trucul asta care si-ar fi pierdut ambele picioare, nu prea seamana cu femeia care participa la truc.Uite ca am gasit eu o explicatie mai buna.E posibil ca trunchiu de sus sa fi fost o persoana, femeie mignona parea la un moment dat ca are picioare, iar "picioarele" ei sa fi fost un acrobat de ala de circ impaturat in doua.Da chiar si asa le-ar fi fost greu se umble ca un om normal si sa stea acrobatul in pozitia aia unii peste altii si sa fie mijlocul si constitutia intregului trunchi si corp ca al unui corp uman, fara nici o umflatura mai ales a capului la mijlocul trunchiului(asta dc ar fi fost din 2 persoane).Deci fabricari "logice" pot aparea.La fel cum apar si la minunile adevarate sau de la Dumnezeu, se cauta fel si fel de explicatii si se mai si gasesc.Eu nu il stiam pe nenea asta, din greseala l-am mai prins de vreo 2 sau 3 ori la tv si de curiozitate m-am uitat.O data cu levitatia, o data cand a fost legat cu o funie groasa de fiecare membru al trupului de catre puscasi marini si aruncat in piscina si o data cand s-au adunat mai multi oameni si au pus mana pe el si a inceput sa se ridice.Si aia mi s-a parut dubioasa un pic, a inceput sa se ridice putin apoi a cazut, si a zis asta "Who doesn`t believe in me?" si apoi a inceput sa se urce, cam pe la 1m de pamant.Nu zic ca multe din astea nu pot fi fabricate mai ales sau iluzii sau prin intermediul TV-ului, insa cum?Gasesti explicatie la asta cu ruptu in doua si la mersu pe apa?Ai vazut ca la un moment dat isi baga si piciorul in apa, isi lasa si pantofii in apa, trece si o tipa pe sub el.La inceput si eu am privit filmul crezand ca o fi vreo sticla sau ceva suprafata incolora pe care paseste, dar s-a si udat a si lasat papucii in apa, etc.Ceea ce mi se pare "interesant" e ca lumea pare sa nu creada ca poate exista magie neagra sau minuni rele, sau nu prea mai crede lumea in minuni, acum lasand la o parte pe nenea asta "Criss Angel".Vorbim in afara lui, am vazut ca cineva cand am vorbit de draci si vrajitorii m-a luat in ras.Exista magie neagra si vrajitorie in lume si minuni negative si false la fel cum exista si minuni adevarate.Cred ca si Biserica vorbeste despre asta.Oare chiar credeti ca vrajitori precum mai demult nu mai exista de mult, sau nu mai pot exista?
nush de ce ma ma faci sa zambesc
in fine, esti genu de public caruia vrea iluzionistul sa i se adreseze

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Vechi 12.02.2010, 00:07:05
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Implicit Sf. Ioan Evanghelistul vs. vrajitorul Chinops

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Si dracii il pot purta si ajuta sa stea in aer sau sa pluteasca pe apa.Am auzit de o povestioara de undeva din Grecia de pe vremea apostolului Ioan (nu stiu cat de adevarata e).Ca era un om care era considerat de ceilalti zeu si dumnezeu si oamenii se mirau de el si le era frica de el, pe undeva prin Grecia.Se spune in povestioara ca ii slujeau 1000 de draci.Si ca ba zbura, ba facea un cutare lucru ba altu, ba chiar aducea si morti la viata , insa erau draci si oamenii il vedeau ca pe un dumnezeu.De aici nu mai tin minte exact, insa Ioan a venit si l-a demascat in mare parte si oamenii au venit sa-i zica.In cele din urma omu asta l-a confruntat pe Ioan si Ioan a murit.Apoi dupa 3 zile Ioan a inviat, si omu asta punandu-si increderea in demonii sai a zis ca il va omori de tot de data asta, Ioan l-a provocat, insa cu puterea lui Hristos a legat toti demonii si acesta a murit incercand sa se foloseasca de puterile lui, ori inecat ori in alt fel.Imi cer scuze nu mai tin minte exact povestioara.Si asa a sfarsit omul acela si oamenii si-au dat seama ca a fost inselare de la diavol.
'Povestioara' respectiva este din viata Sf. Ioan Evanghelistul (unul dintre cei 12 Apostoli, ucenicul cel iubit al Domnului, care a scris si Evangheliile dupa Ioan). Sf. Ioan Evanghelistul l-a demascat pe vrajitorul Chinops, pe care, prin rugaciune si putere de le Hristos, l-a inecat in mare, cu tot cu demonii care-l ajutau in vrajitoriile lui. Pt. istorioara completa, postez cateva lik-uri aici:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleop...orociiminc.htm
http://puterea-credintei.blogspot.co...ghelistul.html
http://saccsiv.wordpress.com/categor...ioan-teologul/
Reply With Quote
Vechi 12.02.2010, 06:53:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Este un iluzionist,este vizibil,asta neinsemnand ca in lumea asta nu exista si oameni care leviteaza la modul real.
Vechi 12.02.2010, 07:19:19
Bilibox_
Guest

Implicit

Bineinteles. http://www.youtube.com/watch?v=ncuHYzbC6YM
Reply With Quote
Vechi 12.02.2010, 09:49:07
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
Haha,ce amuzanti suntem...
Vorbeam despre calugarii shaolin,in India este iarasi o practica cunoscuta,dar astfel de fenomene au fost prezente chiar si in randul unor sfinti crestini in timpul extazului mistic.

Last edited by heaven; 12.02.2010 at 09:52:37.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2010, 10:31:04
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
nush de ce ma ma faci sa zambesc
in fine, esti genu de public caruia vrea iluzionistul sa i se adreseze
Nu stiu de ce dar te fac si sa te balbai.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2010, 11:01:46
Bilibox_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Vorbeam despre calugarii shaolin,in India este iarasi o practica cunoscuta,dar astfel de fenomene au fost prezente chiar si in randul unor sfinti crestini in timpul extazului mistic.
Sigur ca da.
Reply With Quote
Răspunde