![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
am doi copii unul de 5 luni si cel mare de 2 ani, Andrei si Stefan[size=2]stiu ca e destul de micut, Stefan cel de 2 ani,dar as vrea sa reusesc sa-i fac sa-l cunoasca Dumnezeu, eu nu am avut de la cine sa invat ,pt ca parinti mei nu mi-au dat o educatie crestina ei s-au limitat la normele de conduita sociala .mi-e frica sa nu-mi scape din mana pt ca sunt baieti ei au o personalitate mai puternica sunt mai incapatanati
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O intrebare:nu putem sa ne formam copii inca din burtica?Am auzit undeva ca e tare important ce muzica asculti deoarece copilul aude destul de multe din afara.Si ma gandesc...daca mama asculta muzica bizantina,sau citeste rugaciuni cu glas tare(bine ..copilul n-o sa inteleaga)...nu se poate sa nu aiba vreun efect.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
pe Stefan il impartasesc cam la doua saptamanai pe Andrei inca nu l-am botezat stiu ca este foarte important sa-l botezi ,dar nu am gasit nasi pana acum, o sa-l botez dupa Pasti am vb deja cu duhovnicul meu; cate se intampla in ziua de azi si cu copiisi cu oamenii mi-e groaza , stiu ca Dumnezeu are grija de toata limea dar e resposabilitatea mea sa nu pateasca nimic sa ne dea Dumnezeu intelepciune sa ne crestem copii dupa placul Lui
|
|
|||
|
|||
![]()
Vai!Saurian,la cate cupluri fac dragoste in timpul sarcinii ar insemna sa fie o gramada de obsedati sexuali in societatea noastra,dupa cum te exprimi tu.Si la cate mame se roaga in timpul sarcinii ar trebui ca fiecare copil nascut in acest fel sa devina un propovaduitor sau un mare duhovnic.Eu cred ca totusi exagerezi!Oamenii evolueaza in sensul educatiei si lucrurilor insusite din familie si si din societate,poate o mama sa se roage cat s-o ruga,daca copilul nascut este plasat sa traiasca in cartierul cel mai rau famat din Bucuresti si va trai,de asemeni,intr-o familie care caracterizeaza un astfel de cartier,nu cred ca acest copil se va mai indeletnici cu rugaciunea...
Nu neg ca este importanta rugaciunea in timpul sarcinii,aceasta in cazul in care starile nervoase si mereu schimbatoare,ciudat de schimbatoare datorita sistemului neurovegetativ slabit,iti va permite sa-ti creezi mereu o liniste si armonie pentru rugaciune. Personal,nu am avut relatii cu sotul in timpul sarcinii,dar am plans aproape continuu,si m-am considerat marginalizata de toata lumea(chiar asa si era intr-o anumita masura),si-am suferit depresii de ziceam ca nu reusesc sa mai duc pana la sfarsit sarcina. |
|
|||
|
|||
![]()
Saurian are dreptate. Si stiinta, si marii duhovnici confirma asta. Faptul ca e important si mediul de educatie e cu totul alta problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, in ziua de azi, parintii nu prea mai sunt pe aceeasi lungime de unda. Nu toti, nu vreau sa generalizez, dar sunt destui.
Parerea mea este ca indiferent daca sunt sau nu diferente in educatie, din punctul de vedere al parintilor, ei trebuie sa fie uniti in fata copiilor, altfel copiii vor profita la maximum de ei. Doamne ajuta! Ioana |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Educatia in declin | lugrez | Generalitati | 25 | 08.03.2011 08:39:10 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Educatia parintilor | cozia | Generalitati | 6 | 11.08.2009 19:15:15 |
Educatia azi | IC | Generalitati | 25 | 12.03.2007 14:15:37 |
|