![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, dragule
Cum crezi ca ar trebui "administrat... un grup de parlamentari corupt pana in maduva oaselor"? |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar asa de "de ne-adminsistrat" ii vezi pe acesti demnitari? Singura diferenta intre patimile lor si patimile copiilor strazii sunt doar cum sunt "invelite" acestea. Metoda este aceeasi. Nu sunt eu cel mai priceput, banuiesc ca tu ai stii cu mult mai bine decit noi cei de aici cum sa intorci pe cineva pe drumul cel bun cu blindete, sfaturi, exemplu propriu, etc.
Iar in istorie avem multe exemple de asemenea convertiri(guvernamentale) catre bine, vezi pe Elena si Theodora, care cu duhul blindetii si a diplomatiei au schimbat pe niste "parlamentari" iconoclasti in buni crestini, nu? Deci de unde frica asta ancestrala, Andrei ierom. ca acestia sunt de ne-atins, ca nu ajungi la ei nici cu prajina? Lui Dumnezeu nu-i este nimic cu neputinta! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cumva esti parlamentar, Andrei?
Nu e vorba de nici o "frica ancestrala" fata de parlamentari. Dar duhovnicia are in vedere oameni liberi, deci nu e vorba de "administrarea" cuiva, a unor grupuri. E o relatie libera intre oameni liberi. Convertirile de care spui nu s-au datorat vreunor masuri administrative. De altfel, si coruptii parlamentari au UN NUME in fata lui Dumnezeu, un nume care ii reprezinta asa cum nu o poate face functia. Duhovnicia se adreseaza Persoanelor, de aceea am propus asumarea identitatii crestine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Te-as ruga, Ovidiu, sa nu mai mergi pe langa subiect. Tu dai replici de dragul replicii. Sau, daca vrei numaidecat sa bati campii, explica-mi si mie ce voiai sa spui candva cu "ghetarul curat de origine apostolica". Daca ai uitat ce-ai spus, cauta pe topicul acesta mai sus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Blagosloviti si ma iertati Parinte!Am si eu duhovnic ieromonah,si va rog sa ma credeti,ca n-are ,saracul timp pt.Sfintia Sa,din cauza credinciosilor care stau ,uneori,ore in sir ca sa se spovedeasca.Apoi sunt slujbele,pravila personala.Ma intreb cum aveti Sf.Voastra timp sa stati atata pe net? Nu e mai corect sa va rugati cu "Doamne Iisuse..."pentru toti pacatosii din toata lumea,decat sa stiti numele celor de pe acest forum?Va rog sa-mi iertati indrazneala si ma rog sa va lumineze Dumnezeu mintea sa faceti ceea ce trebuie sa faca un adevarat MONAH.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-era vorba nu despre ghetzar ci despre Eisberg; -nu era vorba de Eisberg ci de eisberg curat; -nu era vorba de eisberg curat de origine apostolica ci de Clausemi care are acest comportament sanatos cand uneori chiar este cazul -originea apostolica duhovniceasca a sensului respectiv sunt convins ca va este cunoscut deci nu mai trebuie sa va arat ce, unde si cum... Acuma "ghetarul curat de origine apostolica" de care atzi amintit, nu stiu sigur daca exista dar il putetzi cauta cu ocazia traseelor prin muntzii patriei, prin diferite pesteri pentru turism sau speologie... stiu doar ca sunt mai multzi ghetzari. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am vazut ca ai doar 7 mesaje la activ si nu stiu in ce masura ai si citit postarile de pe acest forum (daca m-as grabi as zice ca nu prea ai citit cine stie ce...) parintele andrei nu a prea mai intervenit pe forum in ultima vreme, motivand chiar lipsa de timp de care spuneai si tu. si sper sa nu ma insel, dar cred ca s-a "ocupat" aproape in exclusivitate de acest topic - "anonimatul" - deschis chiar de dansul, si eu una gasesc normal ca odata ce a incepi un topic sa te mai si interesezi de el, macar din cand in cand. asa ca nu te grabi sa judeci si sa dai sfaturi, mai ales unui PREOT MONAH. |
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu parerii lui relyv, dar pe de alta parte am salutat cu mare bucurie prezenta parintelui Ierom. Andrei pe acest site, tocmai stiind cat de multa treaba au ei insisi in manastire si cata munca le mai adaugam si noi mirenii. O parere avizata din partea unui monah e intotdeauna binevenita, avand in vedere parerile foarte diferite ale userilor.
Inteleg mai putin pe anumiti useri, care folosindu-se de anonimat si virtual, ajung sa se "traga de sireturi" cu acesti rari musafiri pe acest site, precum andrei.ierom, ierompertu, pe care au reusit in parte sa-i goneasca de pe forum cu stilul lor de abordare. Acesti useri se lasa imbatati de betia propriilor cuvintelor, important fiind pentru ei mai degraba a umple cu o pagina fara a spune nimic, decat sa spuna doua vorbe cu inteles. Cum spunea cineva pe acest forum: multe zerouri, fara un unu inaite. |
|
|||
|
|||
![]()
:D ancah, stiu ca si la mine te-ai referit.... :)
|
|