![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
dzeu ti-a aratat iubirea lui pt tine sper ca si tu faci la fel pt el. asa este frumos cand cineva te ajuta sa raspunzi la fel.
|
|
||||
|
||||
![]()
De cand asteptam un asemenea subiect ...............
As avea multe sa va povestesc dar am una speciala care m-a marcat pe viata , Dumnezeu mi-a aratat in nenumarate randuri dragostea LUI! In urma cu 16 ani, chiar pe 8 Martie , m-am dus cu fetita mea de 1 an si jumatate la tara pentru o zi , am facut curatenie prin gradina ,fetita se juca prein curte , mama mea toca niste varza murata, fetita a luat de cateva ori din varza care era ingheta..........seara cand am ajuns acasa fetita era molesita spre dimineata nu mai avem cum sa stapanesc temperatura si in final am duso in coma la spital, dupa cateva zile , medici spun ca nu mai au ce sa faca si ca maine la prima ora o sa-i scoata pefuzile, in vremea aceea nu prea stiam ce e cedinta, mai mult de Tatal Nostru nu stiam , dupa ce au plecat medicii m-am pus in genunchi langa fetita si toata noaptea cu lacrimi de crocodil m-am rugat sa nu imi ia copilul si spuneam Tatal Nostru intr-una ( ca altceva nu stiam ). A doua zi cu ceva vreme inainte de a veni vizita fetita s-a luminat la fata, eu nu mai stiam de mine asteptam clipa cea grea, si dupa cateva clipe a deschis ochisorii , am cazut jos din picioare, medicii au spus ca e o minune Dumnezeiasca , si asa a si fost Desi nu avem cunostinta de tainele frumoase ale credintei Dumnezeu mi-a aratat ca ma iubeste neconditionat, a fost primul impuls spre acest drum minunat ....... Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi „Căci Eu știu gândurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde.” Ieremia 29: 11 |
|
|||
|
|||
![]()
ylyana
Multumesc ca ne-ai impartasit aceasta minune,mai reala decat una citita intr-o carte. Dragostea pentru copilu tau poate face minuni,asa cum sunt multe exemple in Biblie,si e unul din putinele lucruri care mai are putere sa ne miste azi. :) Ce face acum fata ta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum e bine sanatoasa, Domnul a avut grija Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, ce bucurie sa poti citi atatea intamplari care au schimbat vieti, au intorrs suflete aproape plecate dintre noi!... Iata un subiect care ne aduna pe toti intr-un gand, unde nu exista cantradictie si neincredere!...
Ylyana, miscatoare povestea ta, dar un lucru totusi m-a amuzat: "lacrimi de crocodil"... Daca ai fi folosit asa ceva, Doamne-Doamne... s-ar fi intors cu spatele! ![]() Later edit - Intre timp vad ca s-au mai sesizat si altii!... |
|
||||
|
||||
![]()
Da, foarte frumoase intamplari de viata..iar efectul asupra mea e unul care din contra, incepe sa fie putin negativ, pentru ca incep sa cred ca eu nu prea am mai avut parte de minuni de acum...glumesc evident!
![]() Mai e si unul pozitiv, incep sa ma gandesc sa scriu o carte chiar ![]() O minune,...eu in preziua Atestatului de Pictura..ca intotdeauna cu tensiunea crescuta incercand sa le termin pe toate la timp ( de parca pana atunci m-ar fi oprit cineva!)...siiii, pentru acest atestat trebuia sa prezint 3 lucrari: peisaj, abstract si natura statica. Natura statica si cea abstracta le facusem eu cumva...daaaaaaar peisajul inca nu, siii in disperare ma pun pe pictat in dupa amiaza de dinainte. Tensiunea crescuta...mana tremuranda, inspiratia asa si asa...dar de pictat, pictam totusi...si cand deja luna stralucea pe cer...se facea ca terminam si eu tabloul. A -2- a zi asez eu tablourile, emotii mari...si cand mi-a venit si mie randul sa le prezint, de bine de rau am reusit sa spun ceea ce aveam de spus...iar in final profesorul nostru afirma " Da, cel mai frumos peisaj...ihm, foarte frumos!"...iar eu am ranjit in sinea mea zicand " Ehee...daca-ti sti dumneavoastra cat suflet am pus eu in acest tablou!!!" ![]()
|
|||
|
|||
![]()
puteti povesti si vise care au fost premonitorii nu numai minuni faptice, sunt foarte multe povesti ale voastre care m-au facut sa plang de emotie, va multumesc foarte mult ca participati. nu vreau sa fie nimeni sfios, povestiti orice vi se pare voua minune, nu va va critica nimeni si apoi de aceea sunt aici sa intervin, sa moderez deci curaj.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
As avea o remarca de facut, eu am asa o banuiala ca lacrimile nu erau chiar de crocodil ![]() Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru mine au fost cele mai mari lacrimi , (era o metafora veche ) Doamne ajuta |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Milostenii facute de saraci | alex190 | Spiritualitatea ortodoxa | 16 | 07.12.2014 06:10:00 |
alegeri facute in viata | teodora21 | Nunta | 10 | 02.01.2012 11:59:42 |
Pacate facute la masa, prin mancare | ionisa | Intrebari utilizatori | 1 | 30.09.2010 13:12:27 |
De ce nu ni se arata Dzeu? | annajanette | Generalitati | 90 | 02.04.2010 09:01:52 |
Precizari care nu sunt facute de Patriarhia Romana | costel | Generalitati | 1 | 23.11.2007 18:36:22 |
|