![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Fara de Mine nu puteti face nimic si orice veti cere de la Tatal intru numele Meu Eu voi face"
De cateva zile, ma gandesc ce vrea sa insemne "orice"-ul acesta... Ca toata lumea in cererile mele, care de altfel mi se par normale, atunci cand nu sunt indeplinite, incep sa ma gandesc de ce oare nu se intampla? Mi-am zis ca poate in rugaciunile mele nu exista destula credinta, nu sunt spuse cu destula evlavie, sau poate ca nu-mi sunt de folos, sau poate ca nu e momentul, ca trebuie sa ma rog in continuare, dar atunci cum si pana cand? Si atunci iar ma obsedeaza "orice", adica "totul", sau cel putin asta este semnificatia pe care stiu c-o are acest cuvant... conform dex-ului insemnand: "indiferent ce, tot ce vrea cineva, orisice" Pe urma ma gandesc, si daca-mi da acest "orice" pe care il doresc cu orice pret, sunt in stare sa ma descurc cu el? Intrebarile nasc intotdeauna intrebari, din ce in ce mai multe...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Ingerii pot face voia lor proprie? | sergiu | Din Noul Testament | 23 | 03.08.2012 16:12:03 |
Voia lui Dumnezeu | Mtcrysty17 | Generalitati | 146 | 24.11.2011 11:25:29 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
David, Rege neînfrînt prin voia Domnului | ben_gal | Intrebari utilizatori | 139 | 16.04.2010 08:29:37 |
|