Citat:
În prealabil postat de annajanette
nu exista pacat pt care sa nu fii mantuit, cati nu l-au tradat pe ISUS si totusi i-a mantuit ..tu ce faci ii descurajezi pe oameni sa se mai roage pt a fi iertati? e aberant.
|
Asa este, orice pacat se poate ierta, numai ca de multe ori omul nu mai are capacitatea de a primi iertarea lui Dumnezeu. Asupra cator oameni a dat Dumnezeu iertarea lui? A tuturor. Cati primesc iertarea aceasta? Numai unii. Domnul insusi spune despre Sine ca sangele lui se varsa pentru MULTI, nu pentru TOTI, acestia sunt cei care nu vor sau nu mai pot sa primeasca. Cand era pe cruce, Mantuitorul spune" Iarta-i caci nu stiu ce fac", dar numai o parte au primit iertarea, restul si-au vazut de treaba. Este cazul acelui soldat roman care a zis "Cu adevarat, acesta a fost Fiul lui Dumnezeu"
In ceea ce priveste avortul, nu stiu cum e pe la altii, dar la noi parca a devenit sport national. Sa nu uitam ca este o crima cu trei faptasi: mama, tatal si medicul, dintre care de multe ori biata mama e cea mai nevinovata. Multi indivizi pun presiuni imense pe fete din ce in ce mai tinere, cunosc personal un caz, si le corup in acest domeniu si mai sunt si comozi, nu se protejeaza ei domne pe tot felul de motive, chiar zic in mintea lor aburita ca daca se intampla o trimit p'asta sa faca avort, ce mare lucru. Multi medici sunt morti dupa bani, multi fac astfel de interventii chiar impotriva legii, la o varsta avansata a fatului. Mamele nici ele nu au de multe ori o educatie sexuala adecvata si de aici tot amarul.
E tragic cand te uiti pe statistici si vezi ca numai in ultimii 20 de ani s-au facut in jur de 15 milioane de avorturi sau chiar mai mult, cu un varf de un milion in anul 1990. Va dati seama, am fi avut peste jumatate din populatie numai tineri sub 20 de ani. Dar asta este, Dumnezeu sa ne ierte. Scriptura spune:"Veniți să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, ca zăpada le voi albi, și de vor fi ca purpura, ca lâna albă le voi face."
Nimeni sa nu se indoiasca de iertare si sa vina cu incredere la Scaunul Harului