![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Am inteles. Ce pedeapsa credeti ca ar fi potrivita pentru femeia care avorteaza? Ca sa fie mai usor ofer variante:
a) nici una; b) amenda; c) inchisoare; d) pedeapsa capitala. Multumesc anticipat pt raspunsuri. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Glumesc, de ce te tot exprimi de parca noi am hotari aici, si acum pedeapsa celor care gresesc, poate ca de fapt e bine sa avem unele aspecte in vedere...tocmai pentru a nu face si noi greseli de genul asta si a gandi inainte consecintele, atat. Daca eu consider de exemplu ca embrionul are viata inca din secunda in care incepe sa se dezvolte, si ca e o minune de la Dumnezeu...e clar ca mi-ar veni extrem de greu sa iau decizii de genul avortului. Am vrut sa intreb niste fete care sustineau avortul si incriminau pe cele care aveau " indrazneala" de a afirma ca avortul=crima...de ce oare chinezii calculeaza varsta lunara, incluzand si cele 9 luni intrauterine, si de ce nu or fi calculat ei varsta incepand cu luna a 4-5 a, stabilindu-se astfel ca fatul...pana la 5 luni e doar ceva abstract, si abia dupa aceste 5 luni incepe brusc sa fie considerat om...si avand viata.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare | costa1988sv | Intrebari utilizatori | 9 | 21.12.2012 19:35:48 |
| Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 06:57:38 |
| Avortul selectiv | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 05.06.2012 00:54:52 |
| AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 17.02.2008 00:00:39 |
| AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 15:16:46 |
|
|