![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre problema mantuirii, eu nu cred ca Dumnezeu care ste Judecator drept va condamna pe cineva ca nu a avut copii sau sot/ sotie daca nu a fost vina lui/ ei.Refuz sa cred ca Dumnezeu o sa imi spuna la Judecata: ,,a...nu ai facut nici copii, nici casatorita n-ai fost ,nici calugarita...in iad cu tine!ŽŽ Activitati pe care le putem face in societate, cei care dispunem de mai mult timp ( din cauza lipsei unei familii , a copiilor), exemple concrete: - poti merge la un leagan de copii sau un camin de batrani( au nevoie sa stea cineva de vorba cu ei, pur si simplu) - se pot da meditatii gratuite pt copii care nu isi permit - poti avea grija de copiii altor persoane baby sitter( part-time) - poti face curatenie la biserica( voluntar , fara bani) - ai mai mult timp de rugaciune, te poti ruga nu numai pt tine, ci si pt ceilalti - daca ai talent la desen, muzica, lucru de mana si altele - poti sa iti folosesti talantii Sunt cateva sfaturi pe care le-am primit si eu. |
| Tags |
| intinaciune, moliftelnic, nastere, pacat |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
| Discriminarea și prigonirea Ortodoxiei și a ortodocșilor de către catolicism | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 37 | 25.08.2013 15:06:04 |
| Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
| Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
|
|