![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Banuiesc ca ai si niste argumente
|
|
|
|||
|
|||
|
Ory , dintr-o lista de aproximativ 10.000 zei, tu ii ignori pe 9999. Ateul ignora unul in plus.
|
|
|
||||
|
||||
|
Frate..dar voi,ateii dintr-o lista de peste 10.000 de minuni la ortodoxi(moaste,icoaen facatoare de minuni cu sute de martori,Sfanta Lumina,Intoarcerea Iordanului,puterea ascetilor ce traiesc in munti,in pustie ani intregi fara a avea nevoie de un doctor sau altceva),le ignorati pe toate...deci noi avem sanse 99,(9)% sa ne inselam dupa spusele tale..voi 100%, ca nu credeti in nici o minune...La cine e adevarul frate?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unde mai pui ca si tu ignori minunile altor religii. Unde mai pui ca minunile luate la bani marunti sunt inselatorii ordinare sau perceptii eronate ale realitatii. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E grea matematica...nu e pentru oameni ''inteligenti'' crede-ma.. Si iarta-ma... |
|
|
|||
|
|||
|
Suntem la capitolul ; " texte argumentative ? ", ca tot suntem in perioada Bac-ului...
Argumentele sunt de prisos, oricate am gasi intr-o problema extrema precum aceasta, nu am face decat sa ne afundam in teorii pro si contra, sa mergem la infinit pe presupuneri, dar, mai ales, pe presupunerile altora, exact cum se intampla si in cazul habotniciei si al unei credinte exagerate. Echilibrul este cel mai indicat si, mai ales eu, merg pe credinta adaptata individului, fiindca suntem aceiasi fiinta, dar caractere diferite, cu situatii diferite . Indiferent cat de inteligent esti si plin de intelesuri, nu-ti foloseste la nimic daca nu ingradesti toata aceasta manifestare cu o pace si o certitudine pe care numai credinta, fie ea slaba sau puternica, ti-o poate darui.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 |
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 |
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 |
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 |
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 |
|
|