Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 13:22:32
l_dorobat l_dorobat is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit ce am semanat, culegem

S-a apropiat de El o femeie, având un alabastru cu mir de mare preț, și l-a turnat pe capul Lui, pe când ședea la masă.
Și văzând ucenicii, s-au mâniat și au zis: De ce risipa aceasta?
Căci mirul acesta se putea vinde scump, iar banii să se dea săracilor.
Dar Iisus, cunoscând gândul lor, le-a zis: Pentru ce faceți supărare femeii? Căci lucru bun a făcut ea față de Mine. Căci pe săraci totdeauna îi aveți cu voi, dar pe Mine nu Mă aveți totdeauna;

sau

Dar ziua a început să se plece spre seară. Și, venind la El, cei doisprezece I-au spus: Dă drumul mulțimii să se ducă prin satele și prin sătulețele dimprejur, ca să poposească și să-și găsească mâncare, că aici suntem în loc pustiu.
13. Iar El a zis către ei: Dați-le voi să mănânce.

Nici catedrala nu trebuie sa o lasam, nici pe saraci si bolnavi si necajiti nu trebuie sa ii parasim. Pe cei care trebuiau sa conduca acum tara i-am omorat la Gherla, la Aiud sau i-am impuscat si i-am aruncat in gropi comune. Aceia sigur ar fi avut verticalitatea si moralitatea de a nu lasa o tara intrega vraiste. Ne meritam viata si zilele in care traim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? Robertworld Generalitati 320 02.11.2011 23:22:26
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 23:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 26.02.2010 00:42:41