Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 13:12:08
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Scrie clar in VT (din memorie): "sa nu-ti impungi trupul" - adica sa nu-ti faci tatuaje. Deci tatuajul este in primul rand o neascultare! De acolo vine pacatul. Si sexul cu perversiuni este tot "o nebuneala de moment" dar raspunzi pentru el dincolo! Scuzele astea cu "nebuneala de moment" se pare ca nu prea au trecere la Dumnezeu!
Si adica nu s-ar subintelege ca nici injectii?
Reply With Quote
Vechi 17.02.2010, 13:41:02
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Si adica nu s-ar subintelege ca nici injectii?
Mai departe era parca ceva de genul "sa nu te inchini la trupul tau etc etc. Din context e clar vorba de "infrumusetare"/alterare a aspectului etc Probabil si chirurgia estetica de infrumusetare intra tot la interzis. Dar daca scopul este sa te vindeci de o boala nu mai e cazul sa fie considerat pacat... Cel putin nu scrie " sa nu cauti sa te vindeci", in general Biblia merge pe ideea ca trupul este un dar de la Dumnezeu si un vas pentru Duh Sfant, deci e normal sa ai grija de el in sensul sanatatii.

Acuma, evident, fiecare poate sa interpreteze cum vrea, fiecare din noi e un geniu al gandirii, nu-i asa?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre tatuaje, piercinguri,etc/ nume Generalitati 131 04.12.2016 01:22:40
Despe tatuaje! De ce este pacat? cornel cornel Intrebari utilizatori 97 02.02.2011 23:23:10