![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum sa se poata face o comparatie intre scoala si casa, pai eu in scara aveam cativa copii de varsta mea, insa in timp am ajuns sa nu mai avem acelasi stil de viata, si fiecare si-a vazut de drumul lui.....dar pe langa astia, ii aveam si pe cei de la scoala...si chit ca eram cumva mai timida, eram si foarte sociabila in acelasi timp....si cu bisericute cu tot...tot comunicam cu toti. Astia care scot 3 cuvinte, cu treaba lor...daca ar mai sta si in casa, cred ca ar ajunge sa nu mai scoata nici unul.... E drept ca iti formezi personalitatea inca din clasele mici, si cei care sunt sicanati, luati peste picior...jigniti.... trebuie sa depuna saracii un efort putin mai mare pentru a depasi aceasta stare de lucruri...dar e si foarte indicat. Am fost uimita sa constat ca un fost coleg de liceu care in timpul ala era destul de dezghetat, se impunea cat de cat in fata colegilor...iar acum nu poate lega un dialog, incearca mereu sa reformuleze ceea ce a spus deja...si e extrem de timorat, si cred ca in mare masura pentru faptul ca dupa aceasta perioada nu a mai reusit sa se integreze in societate, si stand numai in casa...cu parintii cam autoritari...a ajuns cam de nerecunoscut!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 16.02.2010 at 16:08:52. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|