Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 17:20:20
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu cred ca incap mai multi in 10 biserici mai mici care se fac cu banii de o mare catedrala decat in acea catedrala.

Ce zici de o polemica pe ideea asta?
Ce sa zic, eu mi-as dori sa se infaptuiasca amandoua (adica toate 11).

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, sa incapa cateva mii de oameni la inviere si cateva zeci in restul anului, in dulcea traditie a ortodoxiei noastre romanesti.
Ca deh, vorba aia, intr-o catedrala incap si multi si putini. Dar din pacate mai ales (si mai des).. putini.
Cred ca aici exagerezi. E drept ca poate sunt biserici care nu sunt pline Duminica, dar unde am mers eu pana acum nu a fost cazul, ba as zice din contra. Nu vorbesc povesti, pur si simplu orasul asta are foarte putine biserici. Sunt convins ca o asemenea catedrala, in acest moment, ar fi aproape plina Duminica de Duminica.

Pe de alta parte, altfel este o Liturghie la care participa 10000 de oameni, cu toate ca probabil multi dintre noi avem momente cand ne simtim foarte bine intr-o biserica mica. Eu cred ca se poate realiza o biserica mare si fara sa te copleseasca, am vazut astfel de cazuri chiar la noi.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? Robertworld Generalitati 320 02.11.2011 23:22:26
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 23:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 26.02.2010 00:42:41