Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 13:17:02
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Diavolul nu inchina la Dumnezeu, insa Diavolul este preocupat de inchinare, ca oamenii sa se inchine lui.Toti cei care nu se inchina in adevar se inchina Diavolului, chiar daca se folosesc de numele lui Hristos si de Biblie.Si diavolul se foloseste de Scriptura si de numele lui Hristos sa amageasca, sa ne aducem aminte de ce a zis Hristos: "multi vor veni in numele Meu si vor zice ca sunt Hristos, sau ca Hristos e acolo" si "multi prooroci mincinosi vor fi ca sa amageasca de e cu putinta chiar si pe cei alesi".Si in practicile vrajitoresti, vrajitorii se folosesc si de Scriptura, ba chiar si de numele lui Hristos, dar vai de ei!De aceia chiar de zic ca se inchina lui Hristos se inchina satanei.Toti cei care nu se inchina in adevar se inchina satanei.Caracteristic acestora le este neghiobismul, individualismul si mandria(mai mult sau mai putin ascunsa).
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 13:24:48
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

si am uitat una : tembelismul.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 14:24:11
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Ana, dar cine este botezat in Numele Domnului Isus cum poate fi diavolizat? Iti pui intrebarea daca nu cumva diavolizezi gresit si pui cuvinte unde nu trebuie?
Sunt sigur ca cel pe care il faci smintit prin ce a facut si face este sotul Lacrimei iar el sau ea nu are voie a se desparti doar din pricina de curvie. Ai cumva alt sfat ,,biblic,,?
n-am de ce sa-mi pun aceasta intrebare. cel care este botezat in biserica ortodoxa este botezat in numele Domnului, restul sunt doar rataciti. eu am intrebat-o daca sotul ei va vrea sa mai stea cu ea? n-am zis ca ei sa nu mai fie impreuna, dar secatrii deobicei nu stau decat cu cei de aceeasi ratacire.
nu-mi permit sa dau sfaturi. dar uite unul pentru tine pot sa dau: citeste exact ce scriu si nu rastalmaci.
Vechi 16.02.2010, 15:06:13
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Ana, dar cine este botezat in Numele Domnului Isus cum poate fi diavolizat? Iti pui intrebarea daca nu cumva diavolizezi gresit si pui cuvinte unde nu trebuie?
Sunt sigur ca cel pe care il faci smintit prin ce a facut si face este sotul Lacrimei iar el sau ea nu are voie a se desparti doar din pricina de curvie. Ai cumva alt sfat ,,biblic,,?
"Marturisesc un Botez spre iertarea pacatelor."

"Exista un singur Domn, o singura credinta, un singur Botez"
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 15:08:51
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danut7 Vezi mesajul
"marturisesc un botez spre iertarea pacatelor."

"exista un singur domn, o singura credinta, un singur botez"

.
Vechi 16.02.2010, 16:28:02
copacel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul

"Exista un singur Domn, o singura credinta, un singur Botez"
Exista un singur botez, care inseamna "marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos".(1 Petru 3:21). Este definitia botezului data de Sfantul Apostol Petru.

Danut, tu cum definesti botezul unei persoane care inca nu poate cugeta si depune o marturie in fata lui Dumnezeu? Sau, se poate boteza o astfel de persoana (care nu crede si nu poate da marturie)?

Ai grija ce raspunzi sa nu intri in contradictie cu Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 16:45:59
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Implicit .

Citat:
În prealabil postat de copacel Vezi mesajul
Exista un singur botez, care inseamna "marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos".(1 Petru 3:21). Este definitia botezului data de Sfantul Apostol Petru.

Danut, tu cum definesti botezul unei persoane care inca nu poate cugeta si depune o marturie in fata lui Dumnezeu? Sau, se poate boteza o astfel de persoana (care nu crede si nu poate da marturie)?

Ai grija ce raspunzi sa nu intri in contradictie cu Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos.
Desi am mai spus-o, o repet. Ca sa poti madular viu al Bisericii trebuie sa fii botezat. Botezul face 2 lucruri in acelasi timp: sterge pacatul stramosesc si toate pacatele facute de om pana in momentul botezului si te face madular viu al Bisericii. Fara Sf Botez, nu poti beneficia de Sf Taine din Biserica. Nimeni nu intra in contradictie cu nimeni. Numai ca altii inteleg Sf Scriptura altfel. Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 16:53:43
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Desi am mai spus-o, o repet. Ca sa poti madular viu al Bisericii trebuie sa fii botezat. Botezul face 2 lucruri in acelasi timp: sterge pacatul stramosesc si toate pacatele facute de om pana in momentul botezului si te face madular viu al Bisericii. Fara Sf Botez, nu poti beneficia de Sf Taine din Biserica. Nimeni nu intra in contradictie cu nimeni. Numai ca altii inteleg Sf Scriptura altfel. Doamne ajuta!
Ce frumos explicat...si cu tact!
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 18:11:50
ghedeon
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Botezul nu sterge nimic. Credinta in Hristos sterge pacatele, botezul e o marturie a acelei credinte(cum spune si versetul din 1 Petru pe care l-a mentionat cineva mai devreme).
Dc nu ai pacatele iertate cand faci botezul, nu le ai nici dupa botez. Nu ai sa gasesti nicaieri in Sfanta Scriptura faptul ca botezul iarta pacatele.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2010, 18:12:10
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Multumesc din suflet. Incerc sa fiu cat mai puternica, dar uneori cedez. Asta e: sunt doar om si inca unul foarte pacatos. Il cheama GAVRIL, iar daca aveti bunavointa v-as fi tare recunoscatoare daca v-ati ruga si voi pentru el.
Dumnezeu sa se milostiveasca pentru inimile voastre
Doamne ajuta
ne vom ruga si fii sigura in curand vei vedea rezultate.."ori de cate ori cadeti ridicativa si va curatiti "mergi cit de des poti la biserica si te marturiseste
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05