![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Diavolul nu inchina la Dumnezeu, insa Diavolul este preocupat de inchinare, ca oamenii sa se inchine lui.Toti cei care nu se inchina in adevar se inchina Diavolului, chiar daca se folosesc de numele lui Hristos si de Biblie.Si diavolul se foloseste de Scriptura si de numele lui Hristos sa amageasca, sa ne aducem aminte de ce a zis Hristos: "multi vor veni in numele Meu si vor zice ca sunt Hristos, sau ca Hristos e acolo" si "multi prooroci mincinosi vor fi ca sa amageasca de e cu putinta chiar si pe cei alesi".Si in practicile vrajitoresti, vrajitorii se folosesc si de Scriptura, ba chiar si de numele lui Hristos, dar vai de ei!De aceia chiar de zic ca se inchina lui Hristos se inchina satanei.Toti cei care nu se inchina in adevar se inchina satanei.Caracteristic acestora le este neghiobismul, individualismul si mandria(mai mult sau mai putin ascunsa).
|
|
|||
|
|||
![]()
si am uitat una : tembelismul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu-mi permit sa dau sfaturi. dar uite unul pentru tine pot sa dau: citeste exact ce scriu si nu rastalmaci. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Exista un singur Domn, o singura credinta, un singur Botez" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Exista un singur botez, care inseamna "marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos".(1 Petru 3:21). Este definitia botezului data de Sfantul Apostol Petru.
Danut, tu cum definesti botezul unei persoane care inca nu poate cugeta si depune o marturie in fata lui Dumnezeu? Sau, se poate boteza o astfel de persoana (care nu crede si nu poate da marturie)? Ai grija ce raspunzi sa nu intri in contradictie cu Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dc nu ai pacatele iertate cand faci botezul, nu le ai nici dupa botez. Nu ai sa gasesti nicaieri in Sfanta Scriptura faptul ca botezul iarta pacatele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|