Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2010, 13:07:14
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de idealist Vezi mesajul
Ma rog pe internet asa este si in privinta sustinatorilor diverselor curente si opinii. Sun asa zisii sock-puppet care destabilizeaza suporterii unui partid pretinzandu-se urmator al lui.
Ideea principala: Nu te educi, catehizezi, califici pe internet. In domeniul stiintei informatia este de suprafata, incompleta si uneori adevar combinat cu minciuna. De pe urma internetului se folosesc efectiv doar cei ce lucreaza in domeniu(IT-isti). Folosul celorlalti este relaxare, numai.
Totusi sunt siteuri cu specific informativ, cum sunt cele legate de bolile animalelor de companie.
Eu insumi am cautat pentru un referat informatii despre o boala, si am gasit o gramada, studii, experimente, informatii generale.Nu uitati ca sunt institutii si organizatii de stat care au site personal in cadrul caruia ofera informatii legate de domeniul propriu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este pacat sa gasesti bani pe jos si sa ii iei? Marcel_Ionut Generalitati 68 21.08.2012 19:22:57
pe ce baza afirma catolicii ca Petru a fost primul papa? ludovic Secte si culte 52 05.10.2011 11:31:55
esti mai bun cu cat gasesti mai multe greseli altuia? MariaB Biserica Romano-Catolica 21 14.12.2010 10:19:45
Ce inseamna sa nu iti gasesti menirea Mihailescu_Daniel Generalitati 16 20.02.2009 16:55:36
"DE CE-UL" de la baza actiunilor noastre THOT.ME Generalitati 17 25.06.2007 21:08:15