![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
aiprobleme de vedere si de intelegere .daca nu ai avea aceste defecte nu ai fi sectar adevarat o demonstreaza toti ceilalti care au sarit ca arsi fara sa dea ceva concret decit observatii puerile!!! .tipic sectar.steril sec si fara viata, vorbe goale. "vai voua celor ce va rataciti nestiind scriptura NICI PUTERA LUI DUMNEZEU caci strecurati tantarul si inghititi camila ".nu va blestem eu caci sunteti deja blestemati chiar si in timpul postului. cine esti tu sa judeci pe sluga altuia de stau drept sau nu are cine sa ma judece . postul e al ortodocsilor si al catolicilor sectarii nu au post si apoi ce tot amintesti atat de postca suntem nervosi in post ?te deranjeaza ca te contrzic si-mi apar credinta de defaimatori si sectari?vreisa te laud ca ti-ai vindut sufletu ca iuda pe arginti?
|
|
|||
|
|||
![]()
si tu faci greseli esti nervos? tu postesti ?daca da pentru ce?sectarii nu recunosc nici postul nici fapte considera ca botezul e totul .ori esti in devenire si vrei sa dai bine ori nu esti convins ca faci bine ori vrei sa arati ce doxat ai devenit in secte
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, sunt situații când postesc și eu, însă post așa cum scrie în Scriptură. Dacă pentru un ortodox, abținerea de la carne înseamnă post, sunt adventiști care postesc toată viața (nu sunt dintre aceia, deci nu poți spune că mă laud)! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau poate o fi in ordine, suntem incercati...mai mult decat altii ![]() Hmm...nu vad legatura intre ce ti se pare tie ca inseamna postul pentru ortodox...si ce inseamna el de fapt pentru cei in cauza, sincer acum! Postesc toata viata??? Ei hai sa nu gasim similiaritati de acum...ca nu asta e realitatea, ei traiesc asa tot din grija pentru body la urma urmei...iar veganii nu sunt adventisti de fapt, vegani sunt si cei care adopta acest stil de viata in urma unor afectiuni, pentru a se mentine...lucruri de astea. As mai avea o intrebare, adventistii astia atat de spiritualizati...tin cumva post cum tin monahii nostri ortodocsi, post negru, de astea? asa traiesc...sau mai altfel? Si...ooops, ai facut un pacat, acum nu stiu exact ce inseamna postul pentru tine...insa cam judeci in necunostinta de cauza, nestiind ce inseamna postul pentru ortodocsi, pentru toti ortodocsii...cum il tin, si ce motivatie au..este? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfanta Scriptura afirma ca prin credinta in Hristos esti mantuit, asta e Evanghelia pe care a predicat-o IIsus si apostolii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te-ai nascut adventist? In caz ca nu ai fost adventist din scutece, atunci de ce nu ti-a fost deajuns credinta in Hristos pur si simplu...si ai umblat dupa altfel de credinta, si dupa alta interpretare a Bibliei??? ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|