Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2010, 20:54:00
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Andrei, tu chiar nu vezi in ce directie se indreapta lucrurile? Balacareala e intretinuta de interese politice si economice, nu de dorinta de mantuire. Cine a dorit semne si minuni le-a obtinut. .
Tu crezi ca acum este greu? Ai uitat cum din nimicuri zburau capetele pe vremuri?
Ce semne au obtinut? Cind, Cine le-a primit?
Sf Ilie de exemplu le-a dat de inteles in felul urmator
Daca rugul se aprinde la mine va zbor la toti capetele, in schimb daca Dumnezeu m-a uitat si nu-mi aude ruga sa mi-l zburati voi pe al meu. Clar si pe intelesul tuturor ! ! !

Astazi nu se pune problema asa de singeros, insa am vrea sa stim DOAMNE, CINE ARE DREPTATE ? ? ?..sau daca nu ne raspunzi( neaprinzind niciunul din ruguri) inseamna ca TOTI AVEM DREPTATE si ca detaliile in care ne cramponam de SECOLE( calendarul, aghiazma, impartasania exclusivista, samd) sunt NE-importante!

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Crezi ca in zilele noastre catolicii ar fi dispusi sa participe la o confruntare cu ortodocsii pentru a se adeveri care este dreapta credinta?

.
De ce nu? ..dar oare noi SUNTEM DISPUSI SA PARTICIPAM?...la acest aspect te-ai gindit?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Inceputul credintei... Man Teo Generalitati 143 10.09.2011 09:52:42
a inceputul razboiul lore86 Generalitati 14 25.11.2010 19:03:47
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul georgeval Generalitati 5 02.09.2010 15:11:44
Inceputul relatiei de iubire Daniel777 Intamplari adevarate 0 15.05.2010 12:20:22
Advertisment ecumenistilor!!!Si va stiti clar cine sunteti! ortodox4life Generalitati 2 17.10.2008 07:48:27