![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrusca, nu inteleg nici legatura, nici la care ,,i,, te referi. Asa o poti tine pana la dimineata cu intrebare la intrebare.
|
|
||||
|
||||
![]()
No hai ca m-am plictisit inca de la al 2 lea post, zau asa...Doamne ajuta si o viata frumoasa sa ai!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by florin1966; 18.02.2010 at 07:57:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cand vei mai vedea preoti ortodoxi langa secatri, poti vorbi de ecumenismul diavolului, in nici un caz de vreo "intentie buna".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum vezi si unde vezi sectari sau ce inseamna ptr. tine sectari? Acest preot ortodox traieste in primul rand dupa Cuvantul Lui D-zeu deoarece El este prioritate, http://www.lamosuni.ro/parohia_d.php?id=11 iar aici gasesti marturii ale oamenilor care ii scrie acestui parinte Cristian, multumindu-i Lui D-zeu ptr. el si lucrarea ce o face. De exemplu o marturie a unei femei care incepe asa ,,Îmi cer iertare pentru două lucruri: - când ați fost blamat, acuzat de lucruri teribile, nu v-am luat apărarea așa cum ar fi trebuit, ci erau gata să mă smintească și pe mine! Slavă Domnului că au trecut și că mi-am dat seama de adevăr.,, "Acest site a fost creat pentru a face cunoscute impresiile oamenilor care vin să se închine lui Dumnezeu, împreună cu Părintele Paroh Cristian, în biserica din Moșuni." http://www.lamosuni.ro/ Daca vezi ceva gresit in ceea ce face? Sau unde vezi ecumenism aici? Nici unul dintre cei doi preoti care au slujit impreuna nu vor ecumenism (Mișcare religioasă ce urmărește scopul de a unifica toate bisericile creștine). Sfantul Grigorie Palama scrie ca sunt 3 feluri de ateism: -ateismul necredinciosilor (ei nu cred în Dumnezeu), -ateismul ereticilor (care crezand mincinos in Dumnezeu, nu cred în Dumnezeul cel adevarat) -ateismul ortodocsilor care tac la vreme de prigoana. Deci eretici sunt cei care nu cred in D-zeu adevarat. Eretic-eres = necredincios, păgân, credință în forțe miraculoase, supranaturale; concepție falsă (transformată în deprindere); prejudecată, superstiție, eroare,... Ana, deci cine crede in Tatal nostru, Duhul Sfant, prin Isus, deoarece toate sunt din El, prin El si pentru El, este eretic? Sau crezi ca preotul ala nu-i credincios Lui D-zeu si minte? |
|
||||
|
||||
![]()
cred doar ca a luat-o pe o cale gresita, si s-a smintit. ma rog pentru el ca Dumnezeu sa-l aibe in grija.
pentru mine sectarul tot sectar ramane.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eretic-eres = necredincios, păgân, credință în forțe miraculoase, supranaturale; concepție falsă (transformată în deprindere); prejudecată, superstiție, eroare,... Ia spune-i preotului aceluia ca-i eretic, sau nu stie ca se pune cu ereticii, sau ca-i smintit si dai sfaturi. Este si forum si fa bine de a scrie despre el acelasi lucru ca si aici. Sunt curios daca vei mai crede in pocainta fata de vorbe urate? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am inteles partea cu forumul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
In primul rand tu nu ai cum sa crezi de mii de ani ,si nimeni din generatia asta, pur si simplu pt faptul ca nu aveti atatia ani. Dc Romania ar fi o tara crestina nu am fi pe primul loc la avorturi, violuri, furaciuni, violenta in familie etc. Dc ai fi studiat exemplele ce ti le-am dat din Sfanta Scriptura ai fi vazut ce inseamna credinta. Cineva care se declara crestin cu gura dar care traieste in pacat nu e crestin, mare majoritate a celor care se declara crestini nu sunt si poti sa vezi lucrul acesta din viata lor. Citat:
EU ti-am citit din Sfanta Scriptura, care nu e scrisa de White ci inspirata de Duhul Sfant. Citat:
Ce doctrina? Nu imi amintesc sa fi propovaduit vre-o doctrina in afara de credinta in Hristos care e ceea ce Sfanta Scriptura spune, nu e doctrina inventata de mine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Danut, am scris: ,,Ia spune-i preotului aceluia ca-i eretic, sau nu stie ca se pune cu ereticii, sau ca-i smintit si dai sfaturi. Este si forum si fa bine de a scrie despre el acelasi lucru ca si aici. Sunt curios daca vei mai crede in pocainta fata de vorbe urate?,, Last edited by amarius; 18.02.2010 at 11:27:15. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|