![]() |
![]() |
|
#11
|
|||
|
|||
![]()
6OO-GR.FAINA ,250-GR.MARGARINA VEGETALA ,1-CANA ULEI <100-ML>1-lingurita bicarbonat stins in zeama de la o lamaie ,3-LINGURI ZAHAR SI SARE .TOATE SE AMESTECA BINE PANA SE OBTINE O COMPOZITIE OMOGENA ADAUGAND APA MINERALA .SE IMPARTE IN DOUA SI SE FAC 2 FOI 1,5 KG MERE SE CURATA SE DAU PRIN RAZATOARE SI LA URMA SE PUN LA PRAJIT STOARSE BINE CU 150-GR.ZAHAR SI SCORTISOARA.DUPA CE S-AU RACIT SE PUNE 3-LINGURI DE FAINA IN MERE PENTRU A NU LASA APA . SE PUNE IN TAVA SI SE DA LA CUPTOR LA 180-GRADE PENTRU 25-30 MINUTE EU FOLOSESC ULEI DE MASLINE DAR CRED CA E LA FEL SI CEL DE FLOAREA SOARELUI DIN ACEASTA COMPOZITIE SE POATE FACE SI CORNULETE CU GEM S-AU NUCA .POFTA BUNA!
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
|