Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2010, 15:51:29
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nu este vorba de "trimiterea la iad" a eterodocsilor!
Este vorba de a asculta de canoanele bisericii, care interzic rugaciunea cu ei.
Iubirea imi spune sa ASCULT, nu sa fac de capul meu.
Deci va faceti voi, superdesavarsitii si minunatii ortodocsi ai pamantului, judecatori ai Parintelui, condamnandu-l pentru ca s-a rugat impreuna cu catolicii?! Bine spunea ca sunteti niste... La ce bun topicul asta, ce scop ziditor si inaltator are??? A, ca sa nu mai asculte cei naivi si influentabili predicile si conferintele sale, de aia, nu? Scuza-ma, dar nu pot sa tac, nu e de tacut.

Imi amintesc de o istorioara, nu mai stiu de unde, in care se spune ca un Sfant a murit si fratii lui ramasi pe pamant au avut incredintare ca este in Ceruri desi el avea oarecare pareri ne-ortodoxe privitoare la problema celor doua firi ale Mantuitorului.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De dragul părintelui Teofil laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 0 31.01.2012 22:22:10
Un an de la moartea Parintelui Teofil Paraian apostol viorica Intrebari utilizatori 2 29.10.2010 14:26:29
predicile Parintelui Teofil christina84 Resurse ortodoxe on-line 4 25.08.2009 20:44:16
O sinteza a gandirii Parintelui Teofil Laurentiu Generalitati 0 17.09.2006 13:15:46