![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cu toate ca am avut mama, am fost orfan mama mea fiind prigonitoarea mea ea fiind pacalita de feminism si de o catatoare- vrajitoare dar maicuta Prea Sfanta Maria ma adoptat si mi-a umplut golul,tie cu permisiunea ta de a te tutui pot sa-ti spun ca umpleti golul din sufletul tau si bucurate pentru tatal tau deoarece persoanele ca el sant cu Dumnezeu , nu fi egoista , deoarece oamenii buni vor sa fie cu sufletul cu Dumnezeu in Duh iar Dumnezeu dupa cum spui a fost cu tine tot timpul,deci tatal tau a fost si este cu voi in duh prin idumnezeire cu toate ca ai tanjit toata viata dupa mangaierea aceea de nedescris parinteasca in trup te pot asigura ca mangaierea pe care o vei primii in duh va fii infinit mai mare si mai placuta .Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de alinatrea si mangaierea mult dorita.
|
|
||||
|
||||
![]()
Toti vorbiti atat de frumos despre parintii vostri. Ati avut niste parinti minunati. Pomeniti-i cat mai des la rugaciune, face-ti milostenie in numele lor si asa va puteti arata dragostea fata e ei. Dumnezeu sa va aiba in paza!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan | petale | Umanitare | 1 | 02.12.2011 21:01:41 |
cum sa le gasesc copiilor un tata? | maria_june | Generalitati | 34 | 05.07.2011 17:52:20 |
Lacrimi de tata | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 7 | 28.10.2010 13:51:05 |
Un pacat din tata in fiu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 5 | 29.09.2010 23:00:21 |
Mama, Tata, nu va desparti | alynnna | Generalitati | 13 | 07.05.2010 18:28:51 |
|