![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar a tinut sa precizeze ca datorita rasinilor prezente in aceste seminte corpul nu i-a putrezit dupa moarte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu semintele au facut sa nu putrezeasca, ci harul lui D-zeu, daca este vorba de un sfant. Sunt cazuri in care trupurile mortilor nu putrezesc si cu toate acestea nu sunt sfinti: - exista pamant care conserva trupul - cand cineva moare intr-un pacat greu.. - trupurile faraonilor imbalsamate (mumiile) nu sunt de sfinti etc... Trupul unui sfant (MOASTELE) au un miros placut si nu provoaca frica si spaima in inima unui om...celelalte cazuri: fie miros urat, fie provoaca teama si frica in inima omului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu unul am vazut, am simtit si m-am rugat...rezultatul a fost ca m-am simtit foarte multumit de ceea ce am dobandit in viata mea. Corpurile neputrezite de care vb tu eu nu am negat ca n-ar exista...dar stai linistit ca BO nu le ung una doua cu miruri si le afiseaza in public, pt ca orice NEADEVAR VA IESI ODATA SI ODATA LA LUMINA. D-zeu nu este Tatal minciunii si a inselaciunii, iar daca cineva va indrazni sa-si bata joc de lucrurile sfinte, isi va bate D-zeu joc de el. Ps. daca esti desteapt(a) fa-mi o explicatie mai plauzibila cu privire la "sfintele moaste", adica la trupurile neputrezite...cum s-au conservat? da-mi exemple...unde se gasesc astfel de trupuri...? Sa nu vii cu exemplu ala de anu trecut de la OTV cu mosul ala conservat ... |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu ce explicatie ai pt mosul de la OTV?
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca era SFANT nu era el dezgropat de "OTV"...iar Biserica Ortodoxa lua atitudine...
criterii bine stabilite. De altfel, proclamarea unui sfant era ... http://www.crestinortodox.ro/.../can...oxa-69619.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ca sa reformulez: de ce lasa Dumnezeu sa nu putrezeasca trupul unor oameni a caror viata nu a dovedit sfintenie? Ca sa ne induca in eroare? Sau de ce? Gandeste-te ca sunt corpuri aproape perfect conservate, din preistorie chiar. Iar unele arata mult mai bine decat ce numim noi moaste. Si de cand OTVul a ajuns masura a sfinteniei? Sau oricare al canal mass-media? Iar despre atitudinea neluata de BOR ... Si aici este la fel ca in politica. Luam atitudine doar unde ne convine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si eu la fel
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna intrebare, cu moastele..
Parerea mea e ca raspunsul ar trebui nuantat... Sunt moaste care intr-adevar au apartinut unor persoane sfinte, si care intr-adevar au putere de la Dumnezeu... de exemplu, moastele Sfintei Paraschiva... Pe de alta parte insa sunt si numeroase falsuri... imi vine in minte cazul asa-ziselor bucati din Crucea Mantuitorului... sunt atat de multe bucati din aceasta cruce, incat din totalul lor s-ar putea reconstitui 300 de cruci ! Stiu ca suna ca in povestea lui Hagi Tudose si a "lemnului sfant", dar din pacate in unele cazuri cam asa e. In cele din urma nu stiu ce relevanta pentru credinta are autenticitatea cutarei sau cutarei moaste... aflate in fata lor, oamenii se roaga lui Dumnezeu, iar puterea nu e la moaste ci la Dumnezeu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Traditie | Iuliiiii | Generalitati | 4 | 07.06.2013 13:42:36 |
Credinta, adevar, traditie si profan | Claudiu_FT | Teologie si Stiinta | 2 | 04.09.2011 22:46:40 |
Sfanta traditie | caiusltd | Despre Sfanta Scriptura | 9 | 18.10.2010 09:10:57 |
Sfanta Traditie | Ioana-Andreea | Secte si culte | 5 | 26.07.2010 18:21:55 |
traditiile si sfanta traditie. | iulian_vlc | Generalitati | 4 | 16.03.2009 10:19:34 |
|