![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe toate forumurile, pe toate siteurile de stiri si la tv se cere Bisericii sa se implice sa faca sa dreaga dar cand e vorba sa sprijinim Biserica toti ne revoltam pentru leul pe care-l punem in cutie Frate, tu dupa mintea ta ce crezi, biserica n-are nevoie sa se intretina? nu e nevoie sa traiasca preotii si sa-si intretina familia? nu e nevoie de carti de cult, vesminte, clopote, energie, caldura, curatenie etc? cum crezi ca se fac acestea fara bani? fi realist te rog, nu visator
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
preotul meu de parohie a inmormantat in ultimii 5 ani 7 oameni ai strazii fara niciun ban..ca oricum cine sa-i fi dat deci daca nu cunosti sistemul, faci doar specula
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In vechime nu existau taxe pentru slujbe deoarece credinciosii se ingrijau de nevoile Bisericii
Dar din moment de multi oameni trec pe la lacasurile de cult doar la botez, nunta si inmormantare, e normal sa li se ceara o taxa, altfel bisericile ar fi ruine si vesmintele preotilor rupte Fi linistit ca pentru saracii se gasesc solutii si daca cercetezi parohiile o sa vezi Io tot timpul dau exemple din parohia mea unde dupa cum am spus, preotul a inmormantat sarmani sau a botezat copii fara familie sau din familii fara posibilitati, ba mai mult in 2008 am platit pt inmormantarea bunicii "exorbitanta" suma de 30 de lei iar pentru asta in 2009 nu a mai trebuit sa platesc taxa anuala de 40 de lei pt parohie,
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sectar = tot cel care este rupt de biserica oficiala
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie mi se pare exagerat ca la fiecare predica de dupa slujba sa ni se ceara sa donam. Oare Iisus sau apostolii cereau bani pentru lucrurile care le faceau in favoarea omenirii?
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 21.02.2010 at 14:51:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Mi-am mai expus o data parerea in legatura cu lucrurile astea. Nu am nici un interes pentru aspectul vizual sau cel ce tine de comfort.
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu intretine Dumnezeu curentul lumina si caldura in biserici ?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|