![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 21.02.2010 at 16:31:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Apostolul Pavel in epistolele sale abunda de indemnuri ca cei ce au sa dea si celor ce nu au,spre zidirea tuturora.Surplusul unora sa acopere lipsurile altora.
Iar atunci cand vorbea apostolul,Biserica nu avea decat cateva zeci de ani vechime,si de abia se infiinta,si nu 2 mii de ani ca acum.Oare sa fi riscat apostolul la inceputul Bisericii,sa compromita cladirea Bisericii,pentru niste bunuri materiale?Oare pentru el le cerea?Nu,caci el lucra cu mainile.El cerea sprijin pentru frati aflati in nevoi. Deci aceasta ajutorare a celorlalti,acesti bani care ni se cer,este privit ca o slujba duhovniceasca 'cine da sa dea cu tot sufletul' .Aceasta e ceruta de Dumenezeu,de la fiecare dupa putere.Cine da,are comoara in cer.Cine nu da,nu e judecat. Nu se fac tabele la iesirea din Biserica cu cine da si cine nu da.Doar Dumnezeu in cer vede. Nu este o obligtie sa dai,este o ingaduinta care o face Dumnezeu catre tine 'Daruieste ,si iti voi darui!" De fapt se si zice ca milostenia sa fie facuta in ascuns.Deci ea nu trebuie sa fie macar vazuta de ceilalti,ci trebuie sa fie pentru Dumnezeu. Daca tu simti sa nu dai,nu da ! Mult mai important e ca sufletul tau sa nu se piarda pentru asta,decat orice alta regula. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu esti aici sa razi de crestinism, de preoti, de cei care iti dau raspunsuri la intrebarile tale stupide, de orice....esti doba de "dubii", ca sa ai ce vorbi...dar numai de asta! Ei si, cand razi de altii si te distrezi cu multa ironie din spatele unui pc...se intoarce roata, si am intors-o eu, intelegi? Ce urmeaza sa mai intrebi, de ce e cerul albastru, din ce material se fabrica banii, si de ce ard lumanarile?...cate "dubii" de astea mai ai de gand sa creezi? ![]() Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce gandire lipsita de spiritualitate care-mi demonstreaza cat de ignorant esti, si lui Iisus ii ziceau fariseii "coboara-te de pe cruce"
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uitati si o inregistrare: http://www.realitatea.net/dau-sutana...sa_660787.html
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din ce secta esti? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pavel zice: " Preoții, care își țin bine dregătoria, să se învrednicească de îndoită cinste, mai ales cei care se ostenesc cu cuvântul și cu învățătura. .Pentru că Scriptura zice: "Să nu legi gura boului care treieră", și: "Vrednic este lucrătorul de plata sa". (I Timotei 5:17-18) Cine slujește vreodată, în oaste, cu solda lui? Cine sădește vie și nu mănâncă din roada ei? Sau cine paște o turmă și nu mănâncă din laptele turmei? (I Corinteni 9:7) Căci în Legea lui Moise este scris: "Să nu legi gura boului care treieră". Oare de boi se îngrijește Dumnezeu? Sau în adevăr pentru noi zice? Căci pentru noi s-a scris: "Cel ce ară trebuie să are cu nădejde, și cel ce treieră, cu nădejdea că va avea parte de roade". Dacă noi am semănat la voi cele duhovnicești, este, oare, mare lucru dacă noi vom secera cele pământești ale voastre? (I Corinteni 9:8-11) Au nu știți că cei ce săvârșesc cele sfinte mănâncă de la templu și cei ce slujesc altarului au parte de la altar? .Tot așa a poruncit și Domnul celor ce propovăduiesc Evanghelia sa traiasca din Evanghelie(I Corinteni 9:13-14)
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) Last edited by danyel; 21.02.2010 at 17:06:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si exact de bunavoie trebuie facuta aceasta ajutorare,si nu din obligatie. Si noua ne zice destul de des la biserica sa donam bani .Cand vreau dau,cand nu,nu .Dau ca asa simt.Cine ma controleaza???? Deci tot de ce simti tu depinde,asa ca nu inteleg pe cine ai putea acuza. Cat priveste listele cu tarife,hai da-mi voie sa iti zic ca nici mie nu imi suna bine. Mai mult,nu imi place ca pangarele unde se vand lumanari si altele,sunt tot in corpul bisericii,si toata slujba se aud bani zornaind. Bun,si?Ce vom face de aici incolo?Refuzam restul credintei doar pentru atat? Doar pentru ca preotii ar fi avari (sa zic si eu ca tine,desi eu cred ca au nevoi ca oricare dintre noi) ,refuzam noi comuniunea cu Dumnezeu? Oare nu Hristos a daramat mesele vanzatorilor de animale din Templu?Nu a fost El cel mai mare revolutionar ? Asa ca sa ramanem in Dumnezeu si sa nu vedem padurea din cauza uscaturilor |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-a postat Danyel vreo 4 versete (tks) si mai sunt si altele.
Gandeste ca acele vorbe au fost zise la doar 10,20 de ani dupa Hristos. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar tu sincer esti ortodoxa? Stii ceva despre credinta sau doar ii imiti pe altii si astepti minuni din cer? Nu iti voi mai raspunde la comentariile tale pline de venin.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|