Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2010, 21:58:13
nobodyin
Guest

Implicit Iarta-ma

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
draga frate,..unii de pe acest forum sant mai fanatici decat talibanii din afganistan.bine ca iisus nu a fost fanatic..ci a gandit mai modern decat multi "sfinti "de pe aici.cand o sa ajungeti in rai..rugativa si pentru noi pacatosii ,daca atat ne-a dus mintea.arrivederci..
dragul meu eu nu am facut nimic altceva decit sa imi apar credinta!!!acuma ca sint uni fanatici pe aici eu nu zic nu dar tu nu trebuie sa te smintesti,asa cum nu trebuie sa te smintesti nici de faptele celor din bor!!!dumnezeu te va intreba la judecata de faptele tale,nicidecum de cele ale lor!!!
Poti sa gasesti si aici prieteni dar incearca sa nu mai judeci ca e pacat!!!mai sint si ne-fanatici pe aici!!!studiaza putin ortodoxia si ai sa intelegi mai bine!!!sper din tot sufletul ca nu te-am suparat,si daca am facut-o te rog inca o data iarta-ma!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Despre Biserica Ortodoxa... amatyyy Despre Biserica Ortodoxa in general 0 03.07.2009 11:19:58
Biserica Ortodoxa din Ucraina SSB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 18.04.2008 15:40:07
cum catehizati un fost sectant? urzicuta Biserica Ortodoxa Romana 28 29.08.2007 00:51:30
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? Va_iubesc Despre Biserica Ortodoxa in general 244 20.05.2007 00:46:46