![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de unde stii tu asta? Exista dovezi palpabile? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand se pomenesc astfel de cazuri, se aminteste doar cazul fericit, dar se uita zecile de cazuri in care pacientii nu sunt atat de norocosi. Daca sansele de supravietuire ar fi de 0,00 % si ar scapa nevatamat, asta ar putea fi o minune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg ca ai una pentru Dzeu? Pentru ca? Citat:
Citat:
Nu ai acces decit la efectele senzoriale Da, da, am observat :) |
|
|||
|
|||
![]()
Se spunea pe aici ca sunt lucruri ce nu pot fi explicate.
Adica cele in care ar trebui sa credem. Este asta o contradictie? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Explica-mi si varianta ta, ca mor de curiozitate... :)
|
|||||
|
|||||
![]()
Si în realitate se poate ca un lucru sa apara din vid?
Citat:
Conceptul de Dumnezeu reprezinta un tip de fiinta care are cauza în Sine însusi. Nu acelasi lucru se poate spune despre materie, din punct de vedere stiintific sau filozofic. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta fara dovezi e buna în anumite momente, ca sa depasim îndoieli care ne pot pune în pericol mersul duhovnicesc. Dar atunci când vrem sa ne fundamentam în adevar trebuie sa fim deschisi oricarei variante, inclusiv ateismului. Este o tehnica sau arta a cautarii adevarului în care nu trebuie sa fim rigizi dar nici excesiv de îndoielnici.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, in acest tip de vid http://en.wikipedia.org/wiki/False_vacuum
Citat:
Nu stiu, insa probabilitatea nu e zero Citat:
Da un exemplu de rezultat verificabil al rugaciunii, de rezultat verificabil al acestui tip de cunoastere, si te cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei sa spui ca esti deschis chiar si ateismului? |
![]() |
Tags |
evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 00:40:59 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|