Citat:
În prealabil postat de ai2
I-auzi!
Mda. Mai traditie nu mai copia prostiile altora cu atata entuziasm. Fosilele sunt cea mai slaba dovada a evolutiei. Daca Darwin s-a bazat pe fosile, este doar pentru ca la vremea lui alte dovezi nu prea erau. Ghici cat s-a schimbat stiinta in 150 de ani! Plus ca fosilizarea este un proces destul de delicat care are sanse mici sa se produca deoarece are nevoie de conditii speciale. Tu ai fi vrut ca Pamantul sa fie un cimitir imens plin de moaste?
|
Eu ma referam în primul rând la animalele de azi. Unde sunt animalele intermediare între specii? Sa zicem ca în domeniul fosilelor din întâmplare s-au descoperit doar animale formate, dar de ce nu exista animale actuale care sa fie stramosul altora?
Citat:
Oi fi tu mai cu mot ca noi dar cand te-ai nascut tot aveai apendice. Scrie si in manualul de clasa a opta. Eu am crezut ca ai trecut de clasa a saptea. Scuze. Greseala mea!
Dar de ce sa fim egocentristi? Sa ne gandim de exemplu la struti. Saracele pasari create divin fara capacitatea de a zbura!!! Bine ca au aripi!
Vietuitoarele sunt pline de defecte. Trebuie doar sa citesti si altceva decat Biblia. Degeaba stii sa citesti daca ai citit doar Biblia.
|
Apendicele nu e un organ inutil. În 2009 s-a descoperit ca el este un "loc sigur" pentru niste importante bacterii viscerale. Daca intestinul se infecteaza si este nevoit sa arunce afara totul (diaree) bacteriile din apendice intervin ca intestinul sa-si reia functionarea normala.
Cât despre aripile strutului, ar trebui sa-ti dai seama ca folosesc la mentinerea echilibrului la alergare si la lupta.
Citat:
Principiul al doilea se aplica DOAR sistemelor izolate, care nu cedeaza dar mai ales nu primesc caldura din exterior. Acum, de fapt maine dimineata, uita-te putin pe cer si zi-ne si noua ce e chestia aia stralucitoare si care te incalzeste. Pe scurt, Pamantul nu este un sistem izolat, ci primeste o groaza de energie de la Ra.
|
Smecherii evo. Te legi de o terminologie care creaza confuzie, poate si pentru tine, sau pursisimplu minti. A doua lege a termodinamicii se aplica la
toate sistemele, izolate sau nu. Este o lege universala. Un sistem termodinamic este orice parte a universului pe care vrem s-o studiem.
Este adevarat ca legile termodinamicii si entropiei sunt definite în termeni de sisteme izolate, pentru ca este cel mai simplu mod de a le exprima. Dar expertii care scriu lucrari asupra subiectului spun clar ca
sistemele izolate nu apar în natura.
Citat:
Ad hominem. Plus ca acelasi lucru se poate spune si despre creationisti. Vezi ID-istii care incearca sa explice ca dinozaurii au trait in acelasi timp cu oamenii. Pt ei The flinstones e documentar!!!
|
Poate nu ai înteles ce-am zis. În alte domenii ale stiintei când sunt 99% sau multe sanse ca o teorie sa fie falsa, se cauta ceva mai bun. Când vine vorba de evolutie însa, se accepta ca o situatie cu o sansa infima de a fi avut loc e reala numai pentru a nu se recurge la o explicatie supranaturala a fenomenului.
Citat:
Acolo unde ramificatiile sunt relativ apropiate normal ca arborii difera.
|
Nu e normal deloc. Repet: e un bambilici de-a presupusul care nu se bazeaza pe ceva stiintific. Nu exista dovezi în sprijinul faptului ca unele animale ar deriva din altele sau ar avea stramosi comuni.
Citat:
Cine a zis ca era nevoie de toate in acelasi timp? Creationistii evident!
Si daca tot ai adus vb despre ADN, afla ca in fiecare celula din corpul tau se afla dovada evolutiei umane.
Si din ADN-ul animalelor se poate reconstrui acel arbore genealogic de care ziceai, arbore care se potriveste bine cu cel reconstruit bazat pe fosile.
|
Proteinele din care sunt alcatuite celulele sunt structuri extrem de complexe si daca apare doar una o data celula nu poate functiona.
Si în domeniul reconstituirii genetice tot un bambilici de-a presupul e, nu stiinta adevarata.