![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu nu am avut insotitoare |
|
||||
|
||||
![]()
din pacate ai reversul, cel ce nu vede oricum nu va vedea, iar cel care vede o sa aibe probleme cu cititul
![]()
|
||||
|
||||
![]()
deocamdata nici una, astept sa scrii cu litere mici ca sa inteleg ce spui
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu tot cred ca trebuie sa te relaxezi. oricum nu rezolvi nimic. ceea ce vezi aici, invataturi aiurea, se intampla peste tot in viata de zi cu zi. sper ca iti dai seama ca incepi o lupta cu morile de vant. problema e alta. ca stilul acesta al tau nu prinde de nicio culoare la cei cu inima invartosata, indiferent de cata dreptate ai sau crezi ca ai. daca diavolul le baga in ureche limba plina de miere, crezi ca ai vreo sansa, strigand cu majuscule, sa le atragi atentia? ma indoiesc. iti inteleg neputinta si faptul ca vrei sa faci bine. modul, insa, prin care vrei sa faci acestea, lasa de dorit... incearca sa nu te aprinzi si ai sa vezi ca e mult mai bine cand esti linistit. fii ingrijorat pentru tine mai degraba... e cel mai sanatos... Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu ai invatat sa scrii? Si o alta consecinta a faptului ca iti place sa scrii cu majuscule...ar cam fi aceea ca iti evidentiezi singur greselile!
Imi pare rau pentru faptul ca te-a marcat atat de rau mesajul meu si te-a scos din pepeni, insa ceea ce ar trebui si tu sa intelegi...este ca indiferent cum scrii si ce scrii, mie nu imi place stilul in care o faci, nici vocabularul folosit si nici conceptiile tale, in consecinta pastreaza-ti ideile pentru tine , si de asemenea si racnetele...pentru ca in fata mea nu ai trecere pur si simplu! ![]() Invata sa respecti oamenii si sa intelegi ca nimeni nu e obligat sa iti accepte failibilitatea pe lumea asta..chiar daca tie nu prea iti pica bine acest lucru! ![]() Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Nobody ...ti-as sugera sa mai citesti cu atentie mesajul meu, de 2-3 ori, si de cate ori ai tu nevoie ca sa intelegi ceva...si sa imi arati exact unde am sfatuit eu ca cei 2 sa se desparta!!!!
![]() Ca sa iti simplific efortul..si sa iti crut sanatatea, iti spun doar ca ideea principala a gandirii mele e doar aceea ca orice lucru nesanatos, bolnav, anormal...trebuie vindecat prin toate mijloacele posibile pe care le avem cu totii la indemana datorita lui Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da literele mari ce au?Le fura maimuta,sau de ce nu intelegi ce spun?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mesajul care ti-a sarit tie in ochi nici nu se adresa Anonimeif, ci reflecta viziunea mea asupra ideii de cuplu si a mersului lui...iar in mesajul scris ei, cred ca am avut o abordare destul de personalizata a situatiei, fara a da experienta mea drept model sau sursa de inspiratie, pentru ca eu am un anumit stil de a-mi rezolva problemele si nemultumirile, dar care cu siguranta functioneaza pentru mine, dar nu stiu daca si pentru ceilalti... Hmm..imi vad si barna, vad si paiul, si capita... ![]() Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De unde as putea incepe? | 3874960 | Pocainta | 13 | 29.07.2010 22:33:54 |
cum as putea | dumitrucelmare2000 | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 01.02.2010 12:33:43 |
Cine ar putea sa ma lamureasca? | Bator | Generalitati | 12 | 21.09.2009 11:25:52 |
Daca ai putea sa alegi... | draghia_aurelian | Generalitati | 33 | 12.01.2009 18:17:37 |
|