![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu-i chiar asa, si eu pot infiinta armata de nu stiu care sub conducerea Domnului si sa fac cine stie ce matrapazlacuri in spate sau erezii. sau te referi pur teoretic?
|
|||
|
|||
![]()
Si teoretic deoarece practic se va vedea cui se inchina, ca minciuna are picioare scurte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Datoria fiecaruia este sa cerceteze Ano.
Omul se sminteste, inseala, minte si singur de multe ori. |
|
||||
|
||||
![]()
asa este, multi au cercetat, s-au smintit si au crezut..... si "capii" furau si minteau pe rupte.
|
|||
|
|||
![]()
Poporul meu piere din lipsa de cunostinta ...
Multe prejudecati pe aici, si multe lucruri crezute "dupa ureche" ... Nu inteleg de ce atata frica de Duhul Sfant? Si de darurile Lui? Si de ce nu ar avea parte de ele un om obisnuit, care-L iubeste simplu si curat pe Dumnezeu? De ce atata inversunare in a-l "impacheta" pe Dumnezeu si a-L face "dupa chipul si asemanarea" unei biserici sau a alteia? Dumnezeu, care are atata imaginatie, poate sa faca lucruri spre lauda Sa, asa cum voieste, indiferent ce pareri "omnisciente" avem noi. Am si eu o intrebare. V-ati gandit, daca va fi sa prindeti in viata revenirea Domnului, cum Il veti recunoaste? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
OK! Dar ... cum Il vei recunoaste? Daca va veni inaintea ta, cum vei sti daca este Domnul ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|