![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
- la inițiativa pr. paroh Ion Grigore, s-a desființat gruparea de la 11 Iunie. Visarion s-a retras, bătrân, la Comarnic, dar adepții s-au regrupat la alte biserici: Sf. Pantelimon, Sf. Mina, Sf. Silvestru, Sf. Nicolae Șelari, Toți Sfinții, Sf. Stelian, Mătăsari etc. De asemenea, au puternice nuclee în țară: Constanța, Iași, Botoșani, Craiova, Tulcea, Timișoara, Arad."[/quote]
concluzia: -visarionistii merg si participa la slujbe in MULTE biserici din tara si au duhovnici tot din aceleasi biserici deci nu sunt in ratacire; - indemnul de a face ascultare milimetrica fata de invataura bisericii, a sfintilor parinti si a canoanelor, vine din partea parintelui Visarion; asa a sfatuit dansul si nu altcumva, tot ceea ce a spus a fost conform acestor invataturi ale bisericii noastre ortodoxe, dansul nu a cochetat cu pacatul ci a spus raspicat ![]() -parintele a plecat la Domnul in 2008 si este inmormantat la manastirea Cernica; accesul este permis oricui doreste sa intre iar cine doreste sa afle mai multe sa mearga la staretul manastirii, la alt preot sau calugar din manastire si sa ceara informatii despre acest parinte; poate primiti si raspunsuri la ceea ce circula pe aici referitor la "viziunile" parintelui -avand in vedere ca intr-o minte stramba chiar si lucrul drept se stramba, pana nu cunoasteti foarte bine tot ceea ce tine de numele parintelui Visarion nu va mai dati cu presupusul caci s-ar putea sa gresiti, si ce rost are sa clevetiti gratuit? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
concluzia: -visarionistii merg si participa la slujbe in MULTE biserici din tara si au duhovnici tot din aceleasi biserici deci nu sunt in ratacire; - indemnul de a face ascultare milimetrica fata de invataura bisericii, a sfintilor parinti si a canoanelor, vine din partea parintelui Visarion; asa a sfatuit dansul si nu altcumva, tot ceea ce a spus a fost conform acestor invataturi ale bisericii noastre ortodoxe, dansul nu a cochetat cu pacatul ci a spus raspicat ![]() -parintele a plecat la Domnul in 2008 si este inmormantat la manastirea Cernica; accesul este permis oricui doreste sa intre iar cine doreste sa afle mai multe sa mearga la staretul manastirii, la alt preot sau calugar din manastire si sa ceara informatii despre acest parinte; poate primiti si raspunsuri la ceea ce circula pe aici referitor la "viziunile" parintelui -avand in vedere ca intr-o minte stramba chiar si lucrul drept se stramba, pana nu cunoasteti foarte bine tot ceea ce tine de numele parintelui Visarion nu va mai dati cu presupusul caci s-ar putea sa gresiti, si ce rost are sa clevetiti gratuit? [/quote] Am inteles, esti visarionista. Bun. De cand esti in aceasta "lucrare"? Sa inteleg ca tu cunosti foarte bine tot ceea ce tine de numele parintelui Visarion? Last edited by Mariusica; 24.02.2010 at 11:00:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, esti visarionista.
Bun. De cand esti in aceasta "lucrare"? Sa inteleg ca tu cunosti foarte bine tot ceea ce tine de numele parintelui Visarion?[/quote] De cand am cunoscut acest parinte pot sa spun ca am invatat ca si alfabetul, ce inseamna credinta ortodoxa;nu ar fi fost exclus sa cad si eu in plasa vreunui sectar si acum sa fiu pe alte cai; pentru asta multumesc zi si noapte bunului Dumnezeu; imi doresc din tot sufletul sa pot sa fiu o crestina adevarata dar imi este tare greu in iuresul acestei lumi; mi-as dori sa ma pot numi si eu ucenica a parintelui, sau "visarionista" asa cum va place voua va sa catalogati oamenii, insa imi este teama la judecata, caci nu am comportamentul unui adevarat ucenic; dar daca las la o parte aceasta teama, da sunt visarionista si cunosc invatatura si pe parintele personal de 14 ani, insa nu am auzit niciodata pe parintele batandu-se cu pumnul in piept ca a avut sau are "viziuni" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ii urmezi invataturile de 14 ani si nu te numesti ucenica lui? Nu spune dansul ca "cel ce-mi asculta/citeste predicile si le urmeaza, acela imi este ucenic"? Sau te referi la acele, nici nu stiu cum sa le spun, "profetii", legende, care spun ca ucenicii dansului nu vor fi opriti in vamile vazduhului pentru ca va depune dansul marturie pentru ei. Sau la faptul ca la judecata de apoi, cand ii fi judecata "turma", el va sta dea dreapta Mantuitorului? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai spune ca si-ar dori se poata fi numita ucenica. Nu am facut analiza pe text. Pur si simplu nu am inteles ce vrea sa spuna. Iar singurele raspunsuri pe care le-am gasit eu, le-am pus cu semnul intrebarii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca i-as fi cunoscut si eu pe parintele Arsenie sau Cleopa, si as fi fost sub indrumarea lor, la fel as fi spus, sunt prea mari si eu prea mica, si mi-ar fi fost rusine sa cred ca le pot ajunge la degetul mic. este vroba de un respect imens.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ultimii 2 nu au promis nimanui, ca daca ii va fi ucenic, va beneficia de tratamente preferentiale la judecata de apoi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 95 | 17.12.2009 14:41:51 |
poate ma ajuta cineva cu o informatie | lenus | Muzica Bisericeasca | 2 | 02.10.2008 17:14:09 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 0 | 28.01.2007 18:44:16 |
|