Citat:
În prealabil postat de Fata_Sihastra
Nu este asa cum spui.Prietenul meu nu a spus nimic,la finalul slujbei,preotul la chemat pe nume si i-a spus sa rupa orice legatura cu mine.Prietenul meu nu ia cerut sfatul acestui preot.Prietenul meu este uimit cum de acest preot i-a stiut numele si ca el are legatura cu o fata bolnava,respectiv cu mine,dar prietenul meu nu ia in considerare ca aceste lucruri preotul putea sa le stie de la mama lui.
|
Prietenul tau sufera de FANATISM RELIGIOS,si e clar ca este victima uneltirii mamei lui si a acelui ''preot''!!!Cei doi(mama si preotul)au pus la cale aceaste viclenie cu scopul de a va despartii!!!NU DEJNADAJDUI,aceste uneltiri diavolesti sint uraciune in fata lui Dumnezeu,deci roaga-te fierbinte si EL te va ajuta!!!Ce poti tu sa faci?Incearca sa iei legatura cu duhovnicul baiatului sa ii spui lui ce se intimpla,pt.ca daca mama lui a fost atit de nebuna incit sa faca asemenea fapte in mod sigur va cauta sa il convinga pe baiat sa isi schimbe duhovnicul!!!Incearca sa afli de la el daca mai tine legatura cu duhovnicul!!!DACA CELE CE TI-AM SCRIS SE DOVEDESC A FII ADEVARATE SCRIE-MI PE PRIVAT!!!DOMNUL SA TE AJUTE!!!