Citat:
În prealabil postat de mihailt
Nu m-am suparat deloc mai frate Andrei doar am vrut sa iti arat foarte multe pe care Budhha nu le-a facut vreodata.
De mers pe apa despre Budhha e zvon eu nu cred ca a mers vreodata pe apa.
Poate o fi mers ajutandu-l dracii dar dracii nu pot sa dea viata,nu pot sa creeze materie din nimic,nu pot sa vindece bolile trupesti precum sa faca ochi unui orb din nastere cu tot cu nerv optic si cu tot cu toata structura din creier aferenta necesara ca imaginile sa poata ajunge la suflet si cu ce mai e in aparatul optic de nu stiu oamenii prin cercetari stiintifice acum.
|
Ce te face sa crezi ca ceea ce consideri tu ca fiind sacru nu este bazat pe zvonuri?
Frate...fa-te inchizitor ca ti se potriveste!
Convinge-i cu argumente solide nu cu draci inchipuiti.
Isus a propovaduit dragostea si ne-a dat noua, crestinilor, un Dumnezeu iubitor si nu unul razbunator cum au mozaicanii.
Cunosti fenomenul budist atat de bine incat poti sa il condamni cu atata asprime?
Minunile(mers pe apa, vindecari etc) reale sau nu au avut rostul lor(benefic)in vremuri in care putini puteu intelege adevaratul sens al mesajului.
Fiecare religie are tehnicile ei de manipulare pentru a-si atrage adepti intr-un timp cat mai scurt.Mesajul este important.El dainuie peste veacuri atunci cand are substanta.
Isus ne-a dat speranta si asta este cel mai important lucru.