![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si mie imi place muzica traditionala a popoarelor in general. Dar Bach si Mozart imi aduc armonie si pace in suflet.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar aseara, sa mai imi treaca oboseala, am ascultat un pic Handel "Muzica apelor" si "Focuri de artificii", superbe. http://www.youtube.com/watch?v=Pq473x1rOrE&feature=PlayList&p=83061CC2509 035DA&playnext=1&playnext_from=PL&index=22 si batranul vals "Valurile Dunarii" al lui Iosif Ivanovici. :) http://www.youtube.com/watch?v=CQVOk6e2Rdg asta ca sa mai schimb un pic registrul si sa-l nu exasperez prea tare pe al meu sot, cu frumoasa melodie Agni Partene - preferata mea, varianta postata de Anastasia pe portalul video :) http://video.crestinortodox.ro/AjsV4..._Parthene.html si Muzica bizantina a lui ortodox4life, care sper ca e bine sanatos, desi nu mai da nici un semn de viata pe aici |
|
|
|||
|
|||
|
Îmi cer iertare, cred ca am fost deplasat în afirmatii.
|
|||
|
|||
|
Eu nu am ajuns sa adulmec muzica de opera, nu am invatat sa o ascult, abia daca-mi amintesc de existenta ei franturi de pe bancile scolii, deci sunt inferioara ca specie, pentru ca opera iti stimuleaza intelectul, dar si simturile interioare, te linisteste si te razvrateste intr-o maniera formidabila...cred.
Se spune ca cine nu a fost macar odata poet in viata, acela a trait degeaba, aceasta latura am gustat-o, deci, este de bine, poate ca m-am aplecat mai mult spre tacerea cuvintelor, a simturilor si a trairilor confidente. Chiar imi doresc si eu sa scult Vivaldi, Mozart, Bach si alte genii ale muzicii clasice, ale muzicii de opera internationala, sunt convinsa ca o sa-mi placa si o sa-mi tresalta in suflet dorinta de ascensiune. Cat despre job-ul de animatoare in club despre care vorbea cineva pe-aici, cred ca nu poate reprezenta unul tocmai inofensiv si curat, chiar daca este doar o munca din acest punct de vedere, starneste , totusi, parti negative ale existentei noastre cotidiene , nu are cum sa nu detina destule compromisuri , astfel nici nu se mai pune problema spiritualitatii .
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mergem din nou la Sfanta Parascheva! | glykys | Generalitati | 27 | 01.05.2013 11:26:46 |
| Cat de des mergem la biserica? | cristian sergiu | Generalitati | 30 | 16.07.2011 22:25:20 |
| Sambata mergem la Sf.Paraschiva!!! | elizabeta | Generalitati | 67 | 24.11.2009 00:12:37 |
| Cum ar trebui sa mergem la Sfanta Biserica! | alecsandru | Tinuta in Biserica | 35 | 26.07.2009 02:57:02 |
| De cate ori trebuie sa mergem la Sf Maslu | pui | Maslul | 16 | 10.06.2008 21:23:11 |
|
|