Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2010, 09:57:04
Mariusica
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin1966 Vezi mesajul
fama sa inteleg .dacavreau sa zbor si dau toata ziua di maini sar putea ca sa-mi creasca pene sau membrane si voi putea zbura?sau vreau sa fac scufundari si stu cu capul in apa sar putea sa-mi creasca branhii?eu asa am inteles evolutionismul ca o necesitate a adaptarii lA NECESITATI.poate sunt limitat si nu ma duce neuronul ,lumineazama,dar stiintific documentat si demonstrat
Daca te straduiesti mult, si lasi asta ca obligatie prin testament, peste cateva milioane de ani si mii de generatii, s-ar putea sa ai succes
Vechi 25.02.2010, 10:47:48
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Nu-ti dai seama ce falsa e teoria asta?

De pilda la aparitia aripilor, pâna sa se ajunga la un organ functional trebuia ca un sir "nesfârsit" de mutatii fara rost sa fi avut loc, mutatii care ar fi fost eliminate de selectia naturala (asta presupunând prin absurd ca nu ar fi fost eliminate de mecanismele de corectie genetica).

dinozaur, arheopterix, gaina

Vechi 25.02.2010, 10:56:53
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin1966 Vezi mesajul
fama sa inteleg .dacavreau sa zbor si dau toata ziua di maini sar putea ca sa-mi creasca pene sau membrane si voi putea zbura?sau vreau sa fac scufundari si stu cu capul in apa sar putea sa-mi creasca branhii?eu asa am inteles evolutionismul ca o necesitate a adaptarii lA NECESITATI.poate sunt limitat si nu ma duce neuronul ,lumineazama,dar stiintific documentat si demonstrat
Mutatiile care conteaza in evolutie sint cele din celulele reproducatoare si ies in evidenta numai la urmasi
Vechi 25.02.2010, 13:21:53
gogulet
Guest

Implicit

Selectia naturala e ca si selectia artificiala doar ca selectia nu este facuta de om. Selectia naturala e facuta de "natura". Indivizii cei mai de "succes" sunt cei care se reproduc mai mult propagandu-si genele.

Un exemplu simplu de selectie artificiala sunt rasele de caini. Toate au acelasi stramos - LUPUL. Si totusi avem rase ca chihuaha sau ca mastifful german(care nu se poate reproduce fara ajutorul omului avand capul prea mare pt. o nastere normala).
In natura nu alege cineva ce invidivizi supravietuiesc.
Vechi 25.02.2010, 15:34:45
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Ochiul a fost creat de lumina.
Vechi 25.02.2010, 16:15:50
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul

dinozaur, arheopterix, gaina
Ce dimensiuni "are" un dinozaur si ce dimensiuni are o gaina?Dinozauru asta gaina in ultima vreme si-a cam pierdut din ferocitate
Vechi 25.02.2010, 16:43:21
Banned

Implicit

Cum e cu cel mai tare supravietueste ca doar gaina e foarte plapinda in comparatie cu un dinozaur.Natura a selectat pe cel mai slab pina la urma nu pe cel mai puternic.
Vechi 25.02.2010, 18:08:03
gogulet
Guest

Implicit

Supravietuieste cel mai eficient in a-si procura hrana si a se reproduce. Nu cel mai mare, cel mai tare, cel puternic.
Vechi 25.02.2010, 18:41:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gogulet Vezi mesajul
Supravietuieste cel mai eficient in a-si procura hrana si a se reproduce. Nu cel mai mare, cel mai tare, cel puternic.
Atunci teoria naturalista nu are dreptate cind spune ca cel mai puternic supravietueste.

Atunci dumnezeul evolutionismului este natura deci pina la urma tot un dumnezeu a creat si a facut tot ce vedem noi cu ochii fizici.
Vechi 25.02.2010, 19:01:29
gogulet
Guest

Implicit

Esti obtuz ???

In forma initiala este formulat : survival of the fittest ! Adica cel care se descurca MAI BINE si astfel se reproduce mai mult.

Uite daca vrei macar sa vorbesti in cunostiinta de cauza iti recomand seria Growing in the universe:
http://video.google.com/videoplay?do...nd+in+univers#

Last edited by gogulet; 25.02.2010 at 19:15:02.
Subiect închis

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49