![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu putem dovedi ca procesul evolutionist are loc, dar e asa bine si frumos sa credem in el... Doar e .."stiintific". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nici nu se poate afirma ca aceasta nu a avut loc. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci ajungem in pozitia in care nu este cu nimic mai presus (stiintific vorbind) decat o religie..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care e ratiunea ce iti spune ca o religie e mai presus decat orice? |
|
|||
|
|||
![]()
Cand discutam despre religie lasam ratiunea balta.Ceea ce este de ordin spiritual nu poate fi demonstrat stiintific.
Cred ca trebuie reformulata intrebarea(cel putin din punctul meu de vedere). oooops...cred ca m-a depasit subiectul :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O religie decenta (sa zicem, desi nu e termenul cel mai bun) incearca sa ofere vietii omului un scop. Ateismul (o religie jalnica) incearca sa-l convinga ca de fapt nu exista unul. Oricare ar fi el, el este suficient de bun si Zeul Univers nu poate spune ca a fi medic si a salva vieti e mai bine si mai important decat a a fi de exemplu criminal in serie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pai ateii sunt oameni liberi care nu vor sa aiba de a face cu tot felu de oameni indoctrinati de asa numita religie
simplu, nu? cred ca este nasol sa fii crestin, reguli stupide peste tot. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stupide? Daca stau in calea faradelegii si a desfaraului, fara doar si poate ca unul desfranat si faradelege le va considera stupide. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ateismul e sexy | Bast-et | Generalitati | 32 | 20.09.2010 19:17:53 |
De ce dragostea este un acziune "murdara" pentru religie? | KittyNou | Generalitati | 27 | 14.06.2010 18:14:36 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|