![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci lucrurile stau putin mai altfel decat ai lasat sa se inteleaga la inceput..
Poate nu intamplarea cu preotul l-a facut sa aiba atitudinea asta ci lucrurile pe care le-ai spus si le-ai facut, iar daca l-au ranit foarte tare si nu ai mai apucat sa-ti ceri iertare, sau ai facut-o pentru a n -a oara si nu mai gaseste puterea sa te ierte cu adevarat, s-ar putea sa nu existe cale de intoarcere. Si nu neaparat din vina lui.. Cauta-l daca tu crezi ca se va rezolva ceva, dar poate e satul de o relatie cu atatea urcusuri si coborasuri, mai ales ca nu exista nici o garantie ca in viitor va fi altfel. Adevarat este ca abia atunci cand iremediabil pierdem ceva ne gandim cu adevarat la o schimbare. Si poate nici atunci serios. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu pe cineva care imi spunea de o relatie poate asemantoare, cu o fata care zicea ca-l iubeste si totusi se comporta de multe ori aiurea si era constienta ca face lucruri aiurea si totusi le facea, parca nu se putea abtine.. Cateodata ii parea rau, pe urma o lua iar de la capat, el o ierta de fiecare data insa la un moment dat, cand ea se astepta mai putin a cedat. Poate si din cauza faptului ca aparuse intre timp o alta persoana iar asta l-a ajutat sa ia o decizie definitiva. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Iti doresc numai bine si multa intelepciune... Prea multe nu am de zis pentru ca sunt cam in aceeasi barca din pacate... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca asta e tot ce conteaza?
Poate pentru tine, acum, dar pentru el? Trebuie sa fie suparat f. tare pe tine daca a spus cuvintele alea,pana la urma nu cred ca i-a dat nimeni altcineva certitudinea ca nu trebuie sa fie cu tine decat tu insuti.. Totusi ce i-ai spus? Sau ai facut? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
La muuuuuuuuuulti ani, frumosi...cu zambet si pace sufleteasca, Fata Sihastra!!!
![]() ![]() ![]() P.S. Scuze de intarziere! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si 2 mici fragmente extrase, similare oarecum, si relevante pt. cazul tau: '17. O fată farmacistă foarte cuminte, având 32 de ani, tot voia să se căsătorească. Prin mine a dat rugăciuni la Sfânta Paraschiva și la 1 ianuarie 1968 a făcut cunoștință cu un doctor văduv. Acela începe s-o curteze, dar ceva serios nu spunea. Apoi o lasă și se duce la altele. Ea, disperată, tot vine și mi se plânge, iar eu îi spun: "Să continuăm cu rugăciuni la Cuvioasa Paraschiva". Și într-o duminică, pe neașteptate, vine doctorul la familia fetei și o cere în căsătorie. Peste zece zile s-a făcut nunta și sunt fericiți.' '6. Mi-a povestit un preot din Ardeal că în parohia lui a fost o fată care trebuia să se căsătorească cu un băiat. O fată cuminte, însă băiatul a fost rău, a lăsat-o și s-a căsătorit cu alta. Ea, fiind foarte necăjită, a venit la preotul paroh și i-a povestit durerea sa. Preotul a sfătuit-o să meargă la Iași, să se închine la moaștele Sfintei Paraschiva și să dea un pomelnic. L-a ascultat. Peste o lună s-a căsătorit cu un băiat foarte bun și e fericită.' |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este biserica voastra de suflet ? | anamaria.petre | Generalitati | 10 | 22.01.2013 16:10:37 |
Distrus moral | ionuttz | Generalitati | 32 | 30.01.2012 08:39:53 |
Care este Biserica voastra de suflet ? | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 142 | 06.08.2011 01:13:01 |
care e doferenta intre spirit si suflet? | annajanette | Generalitati | 4 | 01.07.2010 04:31:23 |
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna | marianag | Umanitare | 29 | 23.06.2010 17:23:52 |
|