![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar avea credinciosii pe deplin acces in viata privata a clericilor, cred ca multi dintre acestia ar deveni atei, si nu pentru ca li s-ar stirbit credinta presupusa, ci pentru ca nici nu au avut-o si au simulat-o prin impresii despre credinta . Este o diferenta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar,cum atunci sunt blamati mai tare niste preoti care danseaza? Preferati sa se imbete,sa curveasca,decat sa darame niste bariere ale societatii... Oamenii care indraznesc sa fie altfel intotdeauna scandalizeaza si intriga prin atitudinea lor pe cei din jur.
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu cadem in judecata! Eu cunosc persoane care au parul lung si barba dar nu sunt preoti...iar o rasa e usor de facut daca vrei sa arunci cu pietre in Ortodoxie! As fi putin mai atenta inainte de a lansa spre discutie o asemenea situatie... Chiar de-ar fi asa tot nu avem drept de judecata asupra lor si totusi sunt destul de sceptica intrucat se cauta doar puncte slabe pentru denigrare si vai de cel prin care vine sminteala...!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Heavean...stii tu ca duhovnicul tau nu sufera oare de patima malahiei si tu ii saruti mana?(am dat un exemplu).De aia a spus Isus :Nu judeca ,ca sa nu fii judecat! Acum cine se simte mai curat si mai imbunatatit decat acei preoti sa ia aminte: CINE ESTE FARA DE PACAT SA ARUNCE PRIMUL PIATRA!
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu fac ce imi dicteaza sufletul.De judecat,Dumnezeu sa ne judece pe toti,dar voi merge acolo unde am chemarea sa o fac. Doar ca in clipul prezentat de initatorul topicului,oamenii respectivi nu sunt beti.Dansul respectiv nu e chiar asa banal cum pare la prima vedere,cere o anumita coordonare a miscarilor,ceea ce nu ar putea face o persoana aflata in stare de ebrietate. Sunt niste preoti care pur si simplu au coborat printre oameni si se simt bine in mijlocul lor.E ceva rau?Eu cred ca aceste persoane prin atitudinea lor dau dovada de mult mai multa smerenie si deschidere catre semeni decat o fac multi "piosi".
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 28.02.2010 at 16:15:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
![]() |
Tags |
preoti |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 14:11:44 |
Cine trebuie sa poarte de grija poporului:guvernul sau biserica? | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 52 | 12.10.2012 17:46:50 |
CUM AR TREBUI SA MOARA UN OM ! | mara2008 | Generalitati | 43 | 14.08.2011 20:26:24 |
Cum ar trebui sa fie un crestin? | Daniel777 | Spiritualitatea ortodoxa | 80 | 11.08.2011 18:30:32 |
Ce-ar trebui sa fac? | silverstar | Generalitati | 23 | 19.11.2008 11:43:05 |
|