Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2010, 23:28:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ai pus punctul pe i. De ce adica la manastirea Cebza calugarii umbla cu VW Golf cand exista masini de doua ori mai ieftine cu care sa-si poata face treaba?! De ce aud de la preoti (neamuri) ca se plimba cu Lexus ultimul tip (de-alea de parcheaza singure)?

De ce sa nu spunem lucrurilor pe nume?
Daca vrei sa spui lucrurilor pe nume, spune cam cati dintre preoti au astfel de masini sau cate manastiri..
Ca altfel transmiti mesajul gresit. Sau asta vrei?

Citat:
Cand am ajuns (cu totul intamplator, cu niste babete care m-au platit sa le duc) acum vreo 10 ani la biserica aia din Liteni/Suceava unde preotul deschide cartea pentru oricine plateste, l-am intrebat pe raspopit daca e corect ce face... Oare ce crezi ca mi-a raspuns? NU JUDECATI!!!!
Folosesti gresit termenii, din moment ce facea asta ca preot inseamna ca nu era "raspopit" (daca cunosti termenul).

Ca ti-a dat un raspuns care te-a lasat masca arata cat de putina este credinta ta, ca poate daca erai un bun crestin ii inchideai tu gura (duhovniceste) sau macar ii dadeai de gandit.

Citat:
Deci sa tacem din gura si sa ne vedem de pacatele noastre, ca nu e bine si NU AVEM VOIE nici sa ne gandim la pacatele popii, nu?!
Ba da, cum sa nu, daca te ajuta la mantuirea ta, gandeste-te la pacatele lui.
Zi asa: "Doamne, daca un om cu atat har a avut parte de asa cadere, ce o sa fie cu mine pacatosul?". Si fugi repede la duhovnic, varsa tot ce ai pe suflet si pazeste-l cu cel putin atata ravna cu cat contorizezi greselile astora si sigur ai sa fii mantuit.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? Robertworld Generalitati 320 02.11.2011 22:22:26
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41